torstai 29. lokakuuta 2009

There are moments when you just need someone to stand by you





Tässä postauksessa ei paljon laihdutusta näy :F
Päivän kalorit: 600. Painosta ei tietoa.
Jos ei muu kiinnosta, niin ole hyvä, ja paina ruudun oikeassa ylä kulmassa olevaa punaista neliötä.




Tänään on ollut melko ailahteleva päivä. Menkkojen takia on tunteet koko ajan pinnassa, ja tuppaan olemaan enemmän allapäin kuin yleensä. Koulu meni ihan ok hyvin, paitsi että söin taas. Tästä näyttää tulleen oikea paha tapa. Toisaalta olen miettinyt, että ystäväni ovat melko hyviä näkemään suoraan lävitseni, enkä halua heidän saavan mitään vääriä ideoita.


Menin tänään koulun jälkeen kirjastoon. Kävellessäni sinne mietin, miten voisin sieltä päästyäni käydä sisarukseni luona pikaisesti päiväkahveilla. Mielialani laski ehkä 100 pykälää kun tajusin, että hän ei enää asu siinä samassa pienessä asunnossa kuin ennen. Että hän ei itseasiassa asu enää edes samassa kaupungissa. Niinkuin ei toinenkaan sisarukseni. Tunsin oloni yhtäkkiä todella pieneksi ja mitättömäksi. Kuin minulla ei olisi täällä ketään. Sisarukseni ovat myös minulle parhaimmat ystäväni, ja on todella ikävää, että näen heitä nykyään kovin harvoin.


No, pyörin sitten aikani kirjastossa, en löytänyt mitään etsimääni, ja halusin vain luovuttaa etsimisenkin. Halusin soittaa jollekkin, en olisi jaksanut olla enää yksin. Ja kuin tilauksesta, Chloe ilmestyi paikalle. Hupaisaa, miten asiat välillä menevät näin hyvin kohdilleen :]

Löysin sitten yhden kirjan, jonka nimi osui joukosta silmääni. Liian paksu perhoseksi.
Ehkä jopa liian kuvaavaa, mutta en voinut vastustaa kiusausta.





Love you all skinny bitches,
Marissa <3

5 kommenttia:

  1. Olen kai katsellut itsekkin tuota kirjaa, mutten ole vaivautunut lainaamaan tai edes ottamaan selvää kertooko se syömishäiriöistä.

    Saako muuten udella et missä kaupungissa asut kun chloeen törmäilet? :)

    VastaaPoista
  2. Oi, olen saattanut kuulla tuosta kirjasta, voisi tsekata kirjastossa joku kerta! Tarkoituksena nimittäin käydä siellä katsomassa onko siellä sh-kirjoja. (:

    VastaaPoista
  3. :O ASUN (ehkä jopa) IHAN LÄHELLÄ.

    Aika jännä, aattele jos oot tullu vaikka vastaan jossain, ollaan nähny mut ei olla tajuttu. :D

    VastaaPoista
  4. Joo on. :(

    Et muuten viittis johonkin vanhempaan (yli 24h vanhaan) postaukseen kommentoida vähän tarkemmin tota asuinpaikkaas, niis on kommenttivalvonta päällä enkä sit julkase sitä. :D Kuolen nyt halusta saada tietää et asutko jossain ihan lähellä kenties! :D

    VastaaPoista
  5. Löysin löysin. :D On tieks tosi todennäköstä et ollaan törmätty, aika usein sillä päin pyöritty. :>>

    Asun vähäsen kauempana, mut ihan lyhyen junamatkan päässä.

    VastaaPoista