tiistai 21. syyskuuta 2010

Never give up, it's such a wonderful life


Huomenna on yo-kirjoitusten reaali. Olen ollut ihan hysteerinen koko päivän, kun olen tajunnut miten vähän aiheesta oikeasti tiedän. Vaikka olenkin ollut varsinainen hermoraunio aamusta asti, olen silti yrittänyt esittää tietävää ja rauhallista. Turha huolestuttaa muita, pärjään kyllä itsekseni.


Menin tänään koulun jälkeen kauppaan ostamaan eväitä huomisiin kirjoituksiin. Puolitoista tuntia myöhemmin pääsin vihdoinkin kassojen kautta bussipysäkille, mukanani ruhtinaalliset 7.5 kaloria ostoksia (kivennäisvettä ja sokeriton energia juoma). Hyvä taas, ajattelin seistessäni sateen raiskattavana bussipysäkillä. Senkin ajan olisi voinut käyttää lukemiseen eli ahdistuksen lievittämiseen. Mutta ei sitten. Onpahan edes eväät, otan vaan jotain mitä kotoa löytyy.


Onneksi huomenna on 700 kalorin päivä, että on sitten varaa syödä siellä oikeasti jotain. Olis niin noloa kun maha alkais laulamaan siellä kaikkien kirjoittajien keskellä. Ei kiva.


Eilinen 300 kalorin päivä meni hyvin, kaloreita tuli 330, ja liikunnan jälkeen niitä oli vaan 190, eli kyllä mä mielestäni hyvin onnistuin. Tänään on ollu 500 kalorin päivä, ja tähän mennessä kaikki on menny hyvin, kaloreita on ollu jopa melkein vaikea saada. Tai siis ei nyt vaikeaa, mutta oon tuntenut siitä huonoa omaatuntoa. Ei niin että se olis mitään uutta, mutta kun perjaatteessa on kuitenkin lupa syödä.


Nyt on pakko palata kirjojen pariin kun vielä voin, vuodatan suolaisia kyyneleitä näppäimistölle sitten huomenna joskus neljältä, tai milloin ikinä pääsenkään sieltä kirjoituksista kotiin.



Think thin beauties



Love, Marissa

3 kommenttia:

  1. onnea huomiselle, syö sen verran et aivot pelaa!!!mut ei aiheuta ajatus ähkyä!!!;)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä ja onnea huomiselle! Pidän täällä peukkuja pystystä sulle :--)

    Haleja ♥

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä, älä häiritse huomista työtä nälällä tai muulla ruoasta stressaamisella. Tarvitset energiaa, jotta aivosi toimivat maksimilla :) Kirjoitusten jälkeen voi taas elää ja syödä normaalisti, mitä se normaali nyt sitten ikinä onkin.

    Hirmuisesti tsemppiä huomiselle ja muutenkin! Teet vain parhaasi ja se riittää :)

    VastaaPoista