torstai 23. syyskuuta 2010

I feel like this isn't happening fast enough




Sekotan vähän näitä dietin päiviä... lähinnä sen takia että en halunnu "tuhlata" 900 kalorin päivää tähän päivään. Huomenna on kuitenkin perjantai, niin menee kuitenkin enemmän kaloreita. ajattelin et tänään olis voinu tulla 500 kalorin päivä, mut meni vähän pilalle, ja nyt tän päivän kalorit meneekin 580 :[


Eilen jäi toisaalta vähän alle sen 700, kun ei sit tehnyt illalla yhtään mieli mitään. Eli eiliseltä tuli vaan 630, et perjaatteessa jos tohon eiliseen lisättäis toi minkä verran se menee tänään yli, niin sit olis about tasa tilanne. Läski täällä taas yrittää oikeuttaa itselleen lisää ruokaa, arrgh!


Tänään alkaa dietit vaihtoon, jee! Ihanaa et on taas joku tv ohjelma mitä voi seurata, kun en sieltä katso tällä hetkellä muuta kuin ANTM:ää ja greyn anatomiaa. Niin nyt on sit jotain torstaillekin :)


Tänään en ollu koulussa. Ihanaa kun sai välillä nukkua pitkään. Vielä pitäis tsempata, ens viikolla pitäis vielä jaksaa suoriutua noista yo-kirjoituksista. Jotenkin en kuitenkaan kauheasti stressaa, kun olen sitä mieltä, että jos ei niitä asioita vielä osaa, niin ei niitä sitten yhdessä tai kahdessa illassa opikkaan.


Nyt vaan taas ahdistaa. Vatsaan sattuu, vaikka en edes syönyt mitenkään paljon. Äiti oli laittanut ruokaa, niin oli pakko syödä sen kalorimössöä. Sen takia noi kalorit meneekin yli, yhyy!

Huomenna paremmin, pakko. Voi muuten olla, että en saakkaan pidettyä lauantaina 300 päivää, mikä olis jotain niiiiin ärsyttävää. Toivotaan parasta, etten joudu vanhempien valvovan silmän alle koko viikonlopuksi. En yhtään jaksais sitä jatkuvaa kyyläystä.


Välillä (niinkuin nyt) tuntuu vaan niin ylitsepääsemättömän kurjalta. En pääse vierailemaan sen henkilön luonakaan josta eilen puhuin. Häneltä on vierailijat kielletty, ennen kuin tiedetään mikä häntä vaivaa. Huoh...


Oli varmaan aika repaleinen postaus, piti lähteä sivustolta monessa välissä, kun vanhemmat juoksee ohi koko ajan. Pitäis varmaan taas olla lukemassa... Kirjat kutsuu... ja niin kutsuu ellips laitekin.




Love, Marissa



Ps. Olette tärkeitä :))

2 kommenttia:

  1. ai, no joo ymmärrän, jos sun pitää mennä sinne!:o ilmottele.:) ps. mä en avannukkaa kirjoi huomisii kirjotuksii varte, ups

    VastaaPoista
  2. Kyllä sulla on itekuri kohdallaan kalorien kanssa! mä voisin huolia osani sen suhteen :)

    VastaaPoista