keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Too many bad notes playing in our symphony

~ 30 seconds to mars - Hurricane




Tänään oli mennyt loistavasti... olin ollut kaupungilla kahvilla, ja kalorit oli ihan minimaaliset. Sitten kun tulin kotiin aika myöhään illalla voi vaan arvata mitä tapahtui. Mustikkarahkaa, jäätelöä, keksi ja joulutorttu. Aivan, ja kaksi laksaa niiden päälle, hups!
Mut siis 900 kaloria, taas! En kestä että sabotoin itseäni tällätavalla. Nyt on niin vitun epämukava olo, kun on vatsa ihan täynnä kaikkea epäterveellistä paskaa.


Päätin muuten että julkaisen ne kuvat tossa joulukuun alussa. Onpahan telläkin jotain odotettavaa, haha. Ja saan siinä itselleni armonaikaa, että saan vähän ahdistusta siihen mennessä hellittämään, että kehtaan edes julkistaa niitä.


Ajattelin myös tehdä muita "kuvallisempia" postauksia. Ja tietty jonkun kysymyspostauksenkin voisin tehdä, mutta en sit tiedä onko ne niin mielenkiintoisia. Katsoo nyt.


Menen suihkun lattialle kuolemaan, eli se on moikka!



Love, Marissa

7 kommenttia:

  1. Kuvia odotellessa :) jaksamisia ja älä nyt kuitenkaan sinne suihkun lattialle kuole<3

    VastaaPoista
  2. sori kun tulee heti toinen kommentti perään, mutta huomasin ton sun kommentin vasta äsken :)
    Jep oon yrittäny kattella just tollasia crash dieettejä ja sellasia mitkä on suunniteltuja. Mulla ei ole oikeastaan mitään väliä mitä ruokavaliota siinä toteutetaan, kunhan on kaikki ennalta määrätty, muuten ei itsekuri riitä :D. Samoin sulle<3 sun kommentit piristää aina niin paljon :)

    VastaaPoista
  3. Voimia sulle sinne ihana! Ei se elämä niihin rahkoihin ja torttuun kaadu! Vaikka mikäs minä olen neuvomaan? ;) Huomenna taas uusi päivä ja toivottavasti parempikin!

    VastaaPoista
  4. Odotan innolla kuvapostausta! :)

    VastaaPoista
  5. Oi, kuvia ♥ odotan innolla! (:

    VastaaPoista
  6. Ei millään kuvapostauksella oo väliä. Tarkotan siis, että älä ota mitään stressiä siitä, teet sellasen jos teet ja silloin kuin itse haluat. Ihan sama mitä kirjoittelet, aina on kiva kuulla susta! :)

    VastaaPoista