keskiviikko 10. marraskuuta 2010

I have strong will, just weak hands



Tänään on ollut mukava päivä. Yleensä vihaan keskiviikkoja enemmän kuin muita viikonpäiviä yhteensä, mutta tänään aamun väsymyksestä selvittyäni on olo ollut ihmeellisen pirteä koko päivän. Koulussa oli koe, joka meni odotettua paremmin, ja kotiinkin pääsin ennalta sovittua aiemmin :) Kaiken kaikkiaan ihan mukava päivä, vaikka sää onkin ollut jotain todella kylmää ja märkää. Inhoan loskaa ja vetistä säätä, ei siinä ole mitään mukavaa. Kengät vaan kastuu ja meikit leviää. Ei kiva.


Katson juuri youtubesta anoreksia dokkaria. Oon nähnyt tän pari kertaa aiemminkin, mutta tää on vaan niin hyvä. Joten jos ajatus pätkii, se johtuu siitä että yritän samalla katsoa sitä.


Koko viikko on jotenkin ihanan kiireinen. Pysyy ajatukset hyvin kasassa, kun on joka päivälle jotain hommaa. Toisaalta stressaan todella helposti ihan pikku asioistakin, joten asioita ei ikinä saa olla ahdettu liikaa yhteen päivään. Muuten ahdisumiselta ei voi välttyä. Tänään on ahdistuskin ollut aikalailla tiessään, mutta eiköhän se (ikävä kyllä) varmaan jo huomenna taas palaa. Niin outo olo ilman... näemmä siis paskoihinkin tunteisiin tottuu.


Viikonloppuna on taas menoa, kavereita ja liikaa ruokaa luvassa. Panikoin jo etukäteen, koska tää viikko ei ole mennyt niin hyvin että ansaitsisin mitään sosiaalisia tapahtumia nyt viikonloppuna. Olen vaan ihan pullataikinaa sisältä ja ulkoa. Laihtuminen olis ihan jees.



Palaillaan, tsemppiä ja voimia murut!



Love, Marissa

3 kommenttia:

  1. Mikä Anoreksia dokkari? :)

    Kyllä sie laihdut, varmasti laihdut! :)

    VastaaPoista
  2. mä halusin vaan kommentoida, että tsemejä ja haleja ♥

    VastaaPoista
  3. Se on hyvä dokkari, oon kerran kattonut :)

    Tsemppiä muru♥

    VastaaPoista