tiistai 23. marraskuuta 2010

Falling apart in my own little bubble


Ahdistaa. Söin tänään puolikkaan muffinssin. Oikein rasvaisen näköisen sellaisen. Siinä oli jotain suklaa kuorrutetta päällä, ja jotain toffee mönjää sisällä. Kuullostaakin ihan kamalata, ja silti mä söin sen. Siis puolet siitä.


Tämä siis tapahtui joskus puolilta päivin, ja silti mua ahdistaa vieläkin. Toki söin tossa välissä päivällistäkin, ihan niinku olisin muka ton possuilun jälkeen enää ansainnut yhtään mitään. Toivottavasti en silti lihoa. Koska tiedän, että tuleva viikonloppu tulee taas menemään niin huonosti ettei ole tosikaan. Eli nyt täytyy viikolla todellakin pysyä tiukka linja päällä. Tai siis pitäisi. Tiukkaan linjaan ei siis kyllä todellakaan sovi mitkään puolikkaan muffinssit, perhana sentään.


Myös ajatus kuvapostauksesta ahdistaa ihan helvetisti. Siis mähän olen normaalipainon rajoilla hilluva läskikasa, jonka ei pitäisi missään nimessä antaa kenenkään nähdä tällaista ruhoa... voi luoja sentään, parempi ettette tiedä miten suurikokoinen mä olen. Häviäisi varmaan loputkin lukijat. Ehkä vähän liiottelen, mutta en sitten kuitenkaan.


Täytyy katsoa. En todellakaan lupaa lähiaikoina mitään. Tai no... jos totta puhutaan, niin otin jo muutamia kuvia, mutta ne vaan oli jotain niin järkyttävää... todellista reverseä! Eli joo, täytyy nyt katsoa jos uskallan. Läskiahdistus vaan iskee... miten tää 19.8 bmi:kin voi näyttää joltain 30bmi:ltä? Ei ole reilua tämä elämä...


Aivot ei toimi, pitäisi liikkua että saan sen ihramöykky muffinin puolikkaan poltettua, päivällisestä puhumattakaan!
Ps. Tarvitsen lisää mustia vaatteita -> hoikentavaa!


Love, Marissa

4 kommenttia:

  1. Oi 19,8bmi ♥ se on jo hieno saavutus hei!

    Tsemei muru ♥

    ps. näkisit ne mun reidet luonnossa. Nii olisit onnellinen ettet omista niitä! (:

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustavista sanoistasi! Tuntuu tosiaan että olisin yksin asiani kanssa kun ei todellakaan ole KETÄÄN kelle puhua, saatikka sitten kertoa asiasta! Älä hei ota paineita kuvan laittamisesta, kyllä kaikki ymmärtää varmasti et se on vaikeaa kun anonyymeinä suurinosa mennään! EI KUVA OLE MIKÄÄN PAKOLLINEN! Itselläkin oli kova paikka vartalokuvia laittaa, vaikka yllättäviä kehuja sain =) Mutta koin vain tarpeelliseksi itseni takia laittaa kuvia itsestäni, niin että häpeän tunne olisi niin suuri etten ainakaan samoihin mittoihin enää päätyisi! Ja halusin antaa itsestäni jonkinlaisen kuvan, koska täällä jokaisella omanlainen mielikuva Bloggaajista kehkeytyny! Brunetti, laiha, blondi, normaalipainoinen...Mulla itselläni susta ja teistä kaikista muista meinaa jokin himputin täydellinen kuva! On parempi herätä maanpinnalle ettei kaikki täällä pyörivät ole 187cm ja 43kg! Siinä sitä vasta epäonnistuva läski kuva itselle tulee, vaikka omapahan on vikani kun sellaisia tuijottelen!

    VastaaPoista
  3. Turhaan otat mitään paineita kuvan pistämisestä tänne, ne ihmiset ketkä sun blogia seuraa lukee tätä siksi koska haluaa tietää susta sellaisena ku oikeasti oot, joten tuskin kukaan ajattelee mitään pahaa sun kuvasta :) ja varsinkin kun sun BMI on jo niin hyvällä mallilla! :)

    VastaaPoista