maanantai 8. marraskuuta 2010

Take me by the hand, just don't try to understand


Anteeksi että vain hävisin. Se oli törkeää, ja yritän välttää sen uusiutumista. Vaihdoin maisemaa, yritin koota itseni kasaan uudestaan. Nyt en ole enää aivan niin palasina, vaan tärkeimmät palat on kai parsittu takaisin kiinni. Joitain paloja toki vielä puuttuu, ja jotkin on kokonaan kadonneet.


Olen siis ollut muualla, yritin kovasti viettää hauskan viikonlopun ilman suuria ulkonäköpaineita, tai ruoka ahdistuksia. Se onnistui vähän niin ja näin, lähinnä vaan tuli syötyä ihan liikaa. Hauskaakin toki oli, mutta lähinnä ahdistusta ja alemmuuden tunnetta kuitenkin. En halua velloa itsesäälissä, joten yritän saada noi jälkimmäiset ajatukset kitkettyä jonnekin. Muodostakoon patoja jonnekin sisälle, mutta näkyville en niitä halua.


Perjantaina juhlittiin kavereiden kanssa. Ja olihan se todella hauskaa. Aina välillä tuli tietysti sellainen huono olo kaikista syömisistä, tai omasta ulkonäöstä yms. mutta yritin pitää sen aisoissa, ja aika hyvin se menikin. Oli hauskaa, joka on tässä mielentilassa jo aikamoinen saavutus.


Kävin vaa'alla tänään. Olen varmaan jotenkin masokisti, koska tiesin ettei se nyt mitään kauhean mukavaa lukua tule näyttämään. Ja oikeassa olin, sillä olihan sitä tietty lihottu. vittu.
Nyt viikolla on pakko tsempata, tai oikeasti menetän (mielen)terveyteni!


Tsemppiä teillekin, ja kiitos ihanista kommenteista. Ootte tärkeitä :)



Love, Marissa

2 kommenttia:

  1. Minäkin katoan jatkuvasti useiksi päiviksi pois blogimaailmasta. Ei tee mieli kirjoittaa, usein epäonnistumisten ja kaamean masennuksen takia. Sellaisen masennuksen, jota ei osaa vielä selittää sanoin.

    Hyvä jos sait itseäsi korjattua viikonlopun aikana. Kyllä ne loputkin palaset löytävät paikkansa.

    Halauksia ja tsemppiä <3

    VastaaPoista
  2. Kirjoita ihan millon vaan itsestäs tuntuu hyvältä ja on aikaa, niin minäkin teen. Välillä saattaa tulla monienkin päivien taukoja.

    Mulla vähän sama tilanne ton viime viikonlopun kanssa, oli synttäreitä sun muita niin tuli lihottua... Tällä viikolla me kyllä molemmat onnistutaan vai mitä!

    VastaaPoista