perjantai 15. lokakuuta 2010

Friday fever


Olin seisomassa pysäkillä kun taivas vihdoin aukesi. LUNTA. Hyi helvetti, en tiedä miksi koko valkoinen töhnä sai mussa sellaisen inho reaktion aikaan. Eihän siinä ole mitään järkeä, mähän rakastan talvea ja joulua ja sitä kaikkea. Mutta en vielä. Se tuli niin puskista, ihan yllättäen, vaikka onhan siitä lumen tulosta jo uutisissa kerrottu. Silti.


Tänään illalla viettämään aikaa kaveriporukalla, jee. Kaloreita tulee kyllä liikaa, mut onneks eilen meni hyvin, kaloreita tuli vain 620. Kyllä, toi on nykyään mulle aikamoinen saavutus. Säälittävää, tiedän.



Editoin lisää kun jaksan, nyt ei inspaa.
Love,
Marissa x0

3 kommenttia:

  1. Ei oo säälittävää! 620 kalorii on hitonmoisen kurinpidon seurausta! Onneks olkoon :) Mutta vähän enemmänki voisit tosin syödä.... Pidä hauskaa illalla, mäki lähen kohta !:)))

    VastaaPoista
  2. Komppaan Viulua! 620 On toosi hyvin!
    Kaveri illat on ihanan terapeuttisia <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi! <3 Kaikki sitä jossain tuntuu toitottavan että asian ääneen sanominen ja myöntäminen on jo edistystä ja askel eteenpäin, mutta odottelen yhä koska tuntuisi edes pikkaisen paremmalta...nimittäin asian myöntäminen sai mussa valtavan ahdistu, inhoreaktion...=( Mutta niin kuin sanoit; pikku hiljaa ja askel kerrallaan!=)

    VastaaPoista