maanantai 18. lokakuuta 2010

Caught by the suprise of a happy monday




Istun parhaillaan koneella, koska tv petti minut. Huippumalli haussa -sarjasta tulee joku ihme kertaus jakso, mikä on siis jotain täysin turhaa. No joo, onpahan hyvä väli tulla tänne löpisemään.

Oi, olen ihan onnessani kun sain tänään hoidettua kaikkia rästi hommia. Kaikkea aikataulujen setvimistä, koulujuttujen hoitamista, ja kirjaston kirjojen laina-aikojen uusimista. Kaikkea pientä, mutta helposti unohtuvaa.


Syömiset pääsi eilen taas vähän (Ai vähän! Just joo! Ketä mä oikeasti huijaan!?) käsistä, söin 4 kupillista all bran muroja iltapalaksi O__O kyllä, järkyttävä ähkyhän siitä tuli, kun niissä on niin paljon kuitua yms. Mutta kalorit siis eilisestä vähän päälle tuhannessa, joku 1030 jos muistan oikein.


Tänään on onneksi mennyt paremmin, ja nyt kun vielä syön iltapalaksi jogurtin, niin kalorit jää 400. Siitä on kyllä vähennetty liikunnat, joita sain tänään myös vähän harrastettua. Jee! :)


Mutta siis nyt kun tänään kalorit jäi jotenkin ihmeen kaupalla noinkin minimaaliseksi, niin en kyllä stressaa sitä eilistä ollenkaan. Olen päättänyt käydä loppuviikosta kaupungilla ennen niitä mun sukujuhlia, ja jos olen esim. perjantaihin mennessä saanut tiputettua kilon pois painoa, niin saan ostaa itselleni uuden mekon sitä juhlaa varten :) Toivottavasti tää nyt motivoisi mut ihan super tuloksiin :)


Olen todella tyrmistynyt, miten tämä päivä menikin näin putkeen. Tämä aamu oli niin perus "paskan maanantain" aamu, että odotin päivästä jotain ihan hirveää. No, ehkä mieltä lämmittää toi vähäinen kalorisaldo, ja uudet ihanat netistä ladatut thinspo kuvat :))



Fight your own fight, so that your victory will be your own.




Lots of love, Marissa

2 kommenttia:

  1. Ihanaa lukea tekstiä, joka on selvästi kirjoitettu hyvällä mielellä. Toivottavasti pysyt pirteänä :)

    VastaaPoista
  2. en oo kommentoinu pitkää aikaa, mutta kiva lukea, että oot hyvällä tuulella :) toi kuva tässä postauksessa on ihana<3 tsemppiä:)

    VastaaPoista