keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Look alive, sunshine!


"Kamalan kylmä".
Näin kaikki nyt valittaa, ei ehdi kulua kymmentä minuuttia ennen kuin jonkun täytyy taas valittaa tosta samasta asiasta. Mutta mä nautin talvitakkini lämmöstä, ja kadun sen käyttöön ottoa sitten joulukuussa. haha.



Muutenkin pidän kylmästä, ainakin tällä hetkellä. Kun vilun väreet juoksevat pitkin selkärankaa, ja kynnet ovat kauniin siniset, voisi melkeen kuvitella laihtuvansa. Voi kun taas tuntuisi tältä, kaipaan niin sitä kylmyyttä mikä laihdutuksesta tulee.
Mahan murinakin on onneksi tehnyt come backin. Vaikka tunneilla se onkin hieman noloa, olen silti salaa äärettömän tyytyväinen. Sillä toki silloin on jotenkin enemmän lupa syödä, kun keho on itse ilmoittanut tarvitsevasta ravintoa. Ei syö omasta tahdostaan, vaan kehon tarpeesta... tai jotain :D



Tämä viikko on mennyt ihan ok. Kalorit on pysynyt alle tuhannen, mutta ei mitenkään kauhean alhaisina kuitenkaan. Vatsa on turvonnut, tai ehkä olen oikeasti niin läski kuin miltä näytän. Itse uskon enemmän jälkimmäiseen, ensimmäinen tuntuu turhalta selittelyltä. Paksu mikä paksu. Vittu...



No joo, sori ettei ole oikein tämä postailu nyt innostanut, pääsen koulusta tässä jaksossa about joka päivä (paitsi tiistaina) 3 tuntia normaalia myöhemmin. Eli aika on aika kortilla, pitää ne läksytkin ehtiä tehdä yms.



Koitan silti parantaa tapani. En vain tiedä mitä tulla teille kertomaan. Teitä on niin paljonkin, mitä kaikkea uskallan itsestäni tälle kauniille joukolle paljastaa?





Killjoys, make some noise ;)





Lots of love, Marissa

3 kommenttia:

  1. Voi ei, tuo mahan murina kesken tunnin on niin kamalaa :D
    varsinkin kun oma vatsa on välillä toosi äänekäs :)

    VastaaPoista
  2. Mahan murinaan on ihana herätä, kun vatsa on kuopalla ja lonkkaluut törröttää...
    Sitten bussissa, koulussa, kirjastossa ja muualla se onkin jo sitten noloa! Välillä pakko ihan kommentoida ääneen, että se oli mun maha, eikä mikään "muu" ääni...;) heheh!
    Kaupassa vatsani kumisi ja murisi tyhjyyttään ja ostoskorissa vesipullo ja hedelmiä...sitten eräs nainen kommentoi jonossa, että ostas tyttö jotain kunnon ruokaakin jotta vatsas hiljenee...olipa noloa!

    VastaaPoista