maanantai 14. maaliskuuta 2011

To live fast and die young




Oho, katosin taas hetkellisesti tähän omaan kieroon maailmaani, ja unohdin tulla päivittelemään tätä toista kieroutunutta maailmaani, blogiani.

Lähipäivät ei ole menneet hyvin, olen ahdistuksissani avautunut jopa vanhemmilleni (VIRHE!), mutta en onneksi liikaa... toivottavasti. Kerroin niille jotain sekavaa, en mitään selkeää, tai mitään mikä olisi paljastanut mitään. En tiedä... silti nyt ahdistaa, oikeastaan vielä enemmän kuin ennen tota mun break down:ia, kun nyt koko ajan epäilen että ne puhuu musta mun selän takana :/ no joo, vähän paranoidia, mut ei olis eka kerta.

Tänään oli taas yo-kirjoitukset. Hitto, ne jakoi meille koululla eväät! Mulla oli omat omenat mukana, mutta ei, täytyi olla ahne ja ottaa sellanen hiton eväs paketti mikä ikinä... siitäkin tuli jo yli puolet tälle päivälle suunnitelluista kaloreista. huoh

Tiedän että on vasta maanantai, mutta en malta odottaa viikonloppua. Tää viikko on superahdistusviikko noiden kirjoitusten takia, ja tietty tän mun järkyttävän kropan. Mut viikonloppuna menen kavereiden kanssa juhlimaan ja shoppailemaan, can't wait!

Kun siihen asti sais pidettyä tiukempaa linjaa, niin vois sit hyvällä omallatunnolla taas vähän nollata päätä ;)


Lots of love,
Marissa xo

3 kommenttia:

  1. Älä stressaa niitä eväitä.;) Se energia auttaa oikeasti keskittymään! Tsemppiä kirjoituksiin!

    VastaaPoista
  2. tervetuloa kirjotusstressi-viikolle! samat meno täällä ja toivottavasti on pian ohi..

    VastaaPoista
  3. Joo älä stressaa niit eväitä, kirjotuksen menee pilalle jos et saa energiaa. Oo vaik sit syömättä aamupalaa tai iltapalaa ja syö vaan ne eväät? Voimia ja tsemppiä ja halikin <3

    VastaaPoista