lauantai 19. maaliskuuta 2011

Better learn from your mistakes, or you'll just do them again


Tänään oloni on miltein voittamaton. WTF!?
Eilinen oli kuitenkin jotain ihan hirveää.
Kalorit:
Torstaina: 550
Perjantaina: järkyttävästi

Okei, eli en laskenut eilen. Oops, sori. Tekosyykseni otan kirjoitukset. En ottanut niitä niiden tarjoamia eväitä, vaan vein omat läski-evääni sinne. Mun eväät koostui vesipullosta, 2 keksi tikusta, ruisleivästä (salaattia, creme bonjouria, koska kammoan rasvaa, ja JUUSTOA)

Eli noiden mättöämisten jälkeen eilinen olikin jo aika tuhoon tuomittu. Illalla katsoin kaverin kanssa leffaa, ja tietty syötiin karkkeja. Tässä kohtaa tipuin laskuista kalorien kanssa, mutta liikaa tuli. Vatsa pömpötti illalla niin paljon et teki mieli itkeä, mut nyt se turvotus on onneksi laskenut.

Tänään olen menossa kaverin kanssa illalla juhlimaan, eli sitä ennen pitäis saada vedettyä mahdollisimman pienillä kaloreilla. Olen tästä päivästä jo nyt aika tyytyväinen, koska olen kieltäytynyt jo omeletista, suklaasta ja lounaasta (pastaa ja kermakastiketta, ei kiitos tälle valaalle). Nyt pitäis vaan saada pidettyä kontrolli päällä, ja pitää itsensä mahdollisimman kiireisenä aina johonkin ilta kahdeksaan asti.

Mitä mä teen?



Love and alcohol,
Marissa

2 kommenttia:

  1. mite kirjotukset on menny? :)

    koita keksii jotai tekemist kasiin saakka...

    sori ku en oo kommannu... :/ en oo keksiny mtn sanottavaa...

    tsemei muru<3

    VastaaPoista
  2. On se itku meinannu itelläki pari kertaa tulla kun on syöny päivän miten sattuu ja illalla kattonu peiliin ja peilikuva on todennu että "Terve, oot näköjään kaheksannella kuulla raskaana" Ja aamullakin vielä harmittaa kun ei oo minkäännäköstä näläntunnetta vatsassa illan mättöjen ansioista. Mutta tsemiä tyty!

    VastaaPoista