maanantai 7. maaliskuuta 2011

Love is poison




Näin eksäni tänään kaupungilla, keskellä päivää. Ja se näytti siltä että se ei olis nukkunut 3 vuorokauteen, mikä oli luultavasti totta. Huoh.
En ollut ajatellut sitä taas pitkään aikaan, ja parempi niin. Se satutti mua liikaa, oli samaan aikaan liian viallinen ja mulle juuri täydellinen. Me oltiin molemmat jotenkin niin samalla tavalla hulluja, molemmilla oli omat ongelmansa. En ole tuntenut sillä tavoin ketään muuta ihmistä kohtaan, ikinä.


Oli pakko taas avautua, ei mitään tärkeää laihdutuksen kannalta. Laihdutus kusee vieläkin, ja tunnen oloni vieläkin erittäin arvottomaksi, laiskaksi, ja ennen kaikkea valaaksi.

Siitä huolimatta huomenna on punnitus, koska sitten tulee tasan kaksi vuotta tän "epäterveellisen" laihdutuksen aloittamisesta. Oho.
Piäisi löytää työpaikka. Haluan saada jostain sen verran rahaa, että pääsen kesällä festareille näyttämään toivottavasti pienentynyttä kroppaani, ja kuuntelemaan hyvää musiikkia kavereiden kanssa. Tulisipa edes lämpimät ilmat, ettei tarvitsisi aina olla ihan eskimona tuolla ulkona...

Pitäisi myös ehdottomasti vähentää baarissa käyntiä, koska saan upotettua sinne niin paljon rahaa ettei ole tosikaan. Ei ollenkaan hyvä. Ja kaloreitakin siitä kertyy ihan kiitettävästi.

Huomenna vaa'alle, jännittää!



Lots of love,
Marissa

3 kommenttia:

  1. Et todellakaan ole arvoton, laiska tai valas.
    Olet ihana <3

    VastaaPoista
  2. Kiva lukea välillä muutakin kun laihdutus juttuja. :> Pidän tääl peukut pystyssä! ;) Hih

    VastaaPoista
  3. Jep, tämmösissä asioissa se lähin perhe on aina pahin.
    Ja eise yks pulla haittaa, tänään on kuitenki naistenpäivä :)
    Eli hyvää naistenpäivää myös sulle <3

    VastaaPoista