torstai 1. huhtikuuta 2010

We all learn to make mistakes and run from them



~Paramore - misguided ghosts

_


Tänään oli sit se eka koeviikon koe. Ja ei kyl taas hyvin alkanut oikeesti...


Sanotaan vaan, että lukeminen ei oikein oo tää mun juttu. Mut onneks oon todella lahjakas tempaamaan tuulestaa jotain hyvin asian vierestä menevää juttua (kuten blogistakin saattaa huomata). Et jos nyt tulis siitä kokeesta vaik seiskaa parempi niin olisin jo tosi tyytyväinen.


Tänään on mennyt tähän mennessä huonosti. No yllätys yllätys. Mut tarkoituksena olis skipata päivällinen, niin noi murot ja pähkinät ei sit niin enää haittaisi (prkl! Miks meille ostetaan jotain tollasia! Ja miks en vaan pysty pysyy niistä erossa. Ne on vaan pähkinöitä, come on!!!) D:


Onneks huomenna on jo lomaa. En todellakaan jaksais tänään keskittyä joihinkin koulujuttuihin. En tajua, miten mun motivaati voi olla joka asian suhteen just nyt niin kadoksissa. Ja sit huomenna on se lounas juttu... ja sit ne kaverin synttärit... ei juma, mä tuun lihoamaan niiiin paljon tän viikonlopun aikana O__O


Ai niin, ja mun sisko on tulossa meille tänään. Ja se on täällä.... en edes tiedä miten kauan. No mut siis, ongelma tässä on se, et se on lihotuskuurilla!


Ihan kauheaa, koska sit sen pitää hommata tänne kaikki sen läskeily ruoat, ja arvatkaa vaan ketä ne sit oikein päätyy syömään. Oi kyllä, minäpä tietenkin. En kestä, miten tää on taas näin vaikeaa -.-' No, yks päivä vaan kerrallaan, niin eiköhän tää tästä taas lähde.


Yritän alkaa bloggaamaan useammin, et pysyisin vähän paremmin "kaidalla tiellä" ja että olisin ns. vastuussa jollekin. On paljon helpompi feilata, jos siitä ei tarvitse kertoa kellekkään.





Love and sunshine,
Marissa xo

3 kommenttia:

  1. Tsemei muru ♥

    hyvin sul menee :)

    VastaaPoista
  2. Joo, lomalla on mul ainakin vaikeuksia pysyä herkuista erossa... :S huonompi homma.

    VastaaPoista
  3. Niin minäkin, joskus vain tarvitsen jonkun muistuttamaan siitä. Joten kiitos :)<3

    VastaaPoista