maanantai 5. huhtikuuta 2010

Tomorrow is the first day of the rest of your life

_

Viimeinen lomapäivä. Onpas haikeaa. En millään tajua miten nopeasti pääsiäinen meni ohi. Huomenna jatkuu taas koulu, ja koe viikot.
Eiiii... D:


Tämä päivä on kulunut lukiessa ja ruokaa vältellessä. Sekosin päivällisellä, ja nyt kalorit on siinä 1000 pintaan... voi kun loistavaa -.-'
Ja mä kun luulin et tää päivä olis mennyt hienosti. ..


No, mut huomenna paluu arkeen! Ja laihdutus taas täydellä ryminällä käyntiin. Tää pääsiäis loma meni nyt kaloreiden suhteen vähän niin ja näin, joten arkipäivien rutiinit kuullostaa tällä hetkellä todella hyvältä.


En oikein tiedä mistä kirjoittaisin...


Kävin muuten laskemassa (sillä jollain sivustolla joka on täällä blogissa ollut esillä aiemminkin), että kuinka monta kaloria mun pitäis syödä päivittäin, jotta laihtuisin noi jäljellä olevat 7kiloa kesään mennessä. Vastaukseksi tuli jotain 820 ja siitä noin kymmenen kaloria joka viikko vähentäen.

Kuullostaa mun mielestä aika paljolta, mutta ajatelin kokeilla jotain tällaista. Olen niin kyllästynyt siihen, että yritän vain epätoivoisesti laihtua ilman mitään sen kummempaa suunnitelmaa. Haluaisin olla jollain tietyllä dietillä, mutta mikään niistä joita vastaani on osunut ei ole oikein vaikuttanut mieleiseltä...
Ideoita, anyone??


No joo, nyt täytyy mennä, kun true blood alkaa ihan just




Lots of love,
Marissa xo

5 kommenttia:

  1. Peruskulutus = (noin) 1500kcal. Kesään on 61 päivää.
    61 x 1500 = 91 500kcal

    1kg rasvaa = 7000kcal
    7 x 7000 = 49 000kcal

    91 500 - 49 000 = 42 500kcal
    42 500 : 61 = 696,7 ~700kcal

    Jos syöt 700 kaloria päivässä niin laihdut kesään mennessä tavoitteeseesi. Siitä menis säästöliekille, joten kannattaa vaihdella kalorimääriä niin, että viikon yhteismäärä on 4900kcal tai alle. Ja muista liikkua ja juoda kahvia, että pysyy se aineenvaihdunta käynnissä.

    Se laskuri on päin vittuja, katsohan sitä ylintä lukua, mitä se väittää sun normaaliksi syömiseksi ja peruskulutukseksi.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. 820 on tosi vähän!! Muistahan se, normaalisti ihmiset syö yli puolet enemmän :) Jos noudatat tota laihdut tosi nopeesti!

    VastaaPoista
  4. miten ihmeessä ulalah osasi laskea noin ?! :o
    minäkin haluan tietää miten voin laihtua kesään mennessä...hmm, sanotaanko vaikka... kaksikymmentä kiloa.

    En opi ikinä ymmärtämään miehiä... :o
    Kiitos kommentistasi, ja hurjasti tsemppiä.<3

    VastaaPoista
  5. Tsemppei ♥

    Huomenna onnistut!! :)

    VastaaPoista