lauantai 3. huhtikuuta 2010

Now I'm told that this is life, pain is just a simple compromise

Eilinen oli jotain aivan hirveää. Oli tosi hauskaa joo, mut voi oikeasti tota syömisen määrää. En oo uskaltautunut vaa'alle, enkä ole menossa huomennakaan, vaikka virallinen punnitus-päivä olisikin. En vaan pysty, anteeksi.


En jaksa puhua eilisestä, se on vaan liian rasittavaa. Eiliseen ei oikeasti mahtunut yhtään mitään muuta paitsi syömistä. MUTTA tänään olisi tarkoituksena mennä kaupungille, mennä kaverin kanssa vähän etsimään kevät vaatteita, ja ehkä mennä vaikka jonnekkin syömään salaattia :) En tiedä miksi, mutta eilisestä lähtien on tehnyt ihan mielettömästi mieli salaattia O__o outoa...


Olen kytäillyt varmaan viimeisen tunnin lookbook:ia, ja että ne ihmiset on laihoja ja kauniita! Tulee niin sellainen olo, että nyt pitää itsekin alkaa panostamaan pukeutumiseen, ja alkaa oikeasti taas laihtumaan! Ei se voi niin vaikeaa olla, eihän?

Miten teillä meni eilinen? Tuliko syömisen suhteen kellään muulla ylilyöntejä?
Entä oletteko käyneet katsomassa tuolla lookbook.nu :ssa? Jos ette, niin kaykää ihmeessä, siinä on sitä thinspoa taas parhaimmillaan :)


JA ne joita kiinnostaa, niin löysin youtubesta dietit vaihtoon sarjan 3. tuotantokauden ekan jakson, kun sitä ei ole vielä suomessa näytetty. Ihan vaan tiedoksi, koska itse pidin kyseisestä sarjasta silloin kun se tuli ihan tosi paljon :))


Sori että tuli tosi lyhyt postaus, on pikkasen kiire, et ehdin bussiin.



Love,
Marissa xo

5 kommenttia:

  1. Minun syöminen meni eilen ihan yli... mutta ei siitä sitten enempää :)

    toivottavasti tänää sit menee hyvin! ♥ molemmil :)

    VastaaPoista
  2. Oooo pakko mennä kattoo youtubesta se dietit vaihtoon pätkä ite olin nimittäin ihan koukussa siihen sillon kun se tuli, jokasen jakson varmasti katoin! :D Itellä n. joka toinen päivä syömiset päin persettä mut päivä kerrallaan ja silleensä.. Pitää myös käydä kyyläilemässä tuol lookbook:issa kun en oo semmosesta ennen kuullukkaa.. ;o

    Hmmmh ite just torstaina kulutin about 200e uusiin kesä vaatteisiin.. ;)

    + 1000 x tsemiä!

    VastaaPoista
  3. Joo, lukio on rankkaa ja ku lisää laihdutuksen, niin mite tästä aikoo selvitä. Mutta pakko se on :) päivä kerrallaan.

    Tsemei sullekin ihana ♥

    VastaaPoista
  4. Joo :) ja kiitti :) <3 mäki tykkään siitä.

    VastaaPoista
  5. Haha, kiitti:D Se olikin postauksen tarkoitus, joten hyvä kun toimii:)

    Tsemppiä sullekkin<3

    VastaaPoista