maanantai 27. kesäkuuta 2011

Taukoa ja kysymyksiä





Juhannus on sitten takana, ja mun lomamatkani vain muutaman päivän päässä! IIk! Olen niin innoissani! Eli lähtö on keskiviikko illalla, ja takaisin tulen ensiviikon torstaina. Eli pientä blogi taukoa odotettavissa.


Ajattelin tekeväni heti takaisin tultuani kysymyspostauksen, koska yhtäkään sellaista ei tämän blogin historiasta löydy. Kysymyksiä voi toki jättää tähän postaukseen jos niin haluaa, mutta muistutan tästä vielä myöhemmin tällä viikolla, ennen kuin astun lentokoneeseen, ja lennän tieheni ;)


Juhannus meni mulla siis hyvin pitkälti sairastellessa. Kakkua, keksejä ja grillattua lohta tuli syötyä enemmän kuin laki sallii, mutta ilmeisesti kaikki meni mun kroppani sairasteluun, sillä tänä aamuna kun vihdoinkin pääsin vaa'alle, näytti se puoli kiloa vähemmän kuin perjantai aamuna. Eli kaikki se oli tippunut jussin aikana. En tajua tätä ollenkaan, sillä muistan elävästi syöneeni isoäitini tekemää täytekakkua (en pahemmin pitänyt siitä, mutta mielestäni olisi ollut töykeää olla ottamatta). No, mutta ehdottomasti parempi näin.


Tänään olo on vihdoinkin ihan normaali, eli taidan olla aikalailla terve. Tänään pitäisi nähdä kaveria kaupungilla ja käydä ostamassa viimehetken ostoksia ennen matkaa. Tervehtymiseni kunniaksi ajattelin pyöräillä kaupungille. Tuleepahan edes vähän kuntoiltua.

Mutta, lähden nyt syömään välipalaksi mandariinia, ja sitten suuntaan sinne kaupunkiin.

Hyvää maanantaita murut! :)




Lots of love

Marissa

4 kommenttia:

  1. Mistä ja milloin syömishäiriösi alkoi?
    Lempielokuvasi?
    Tämänhetkiset mittasi?
    Mittasi alimmillaan (saman pituisena kuin nyt)?

    VastaaPoista
  2. Lempikukkasi?
    Ketkä julkkikset thinspaavat sinua eniten?
    Lempihedelmäsi?

    VastaaPoista
  3. Kuinka pitkä olet?
    Lempi alkoholijuomasi?
    Suosikki urheilulajisi?

    VastaaPoista
  4. se zumba-DVD on jostain netistä imuroitu, en oikee tiiä mistä kun pikkuveli on sen mulle hakenu:D ja se on ihan sama kun yhellä mun kaverilla on joka on sen ostos tv:ltä ostanu :D

    VastaaPoista