perjantai 10. kesäkuuta 2011

Im having way too much fun







Hei vaan kaikille loman viettäjille!


Tuntuu etten olisi kirjoittanut tänne johonkin pariin viikkoon, mutta oikeasti viimeisin kirjoitus on maanantailta. Niiiiin paljon on vaan ehtinyt tapahtua sen jälkeen, että tuntuu että loma olisi kulunut jo paljon pidemmälle. No, onneksi ei kuitenkaan.


No, tiistai meni pitkälti valintakokeisiin valmistautuessa. En jaksanut enää stressata siitä, joten makoilin lähinnä auringossa koe-aineisto sylissä, hehe. Keskiviikko olikin sitten tosi vauhdikas päivä. Heräsin ajoissa ja menin sinne kokeeseen. Sieltä päästyäni päätin kävellä kotiin bussin sijaan, ja tästä ideasta sainkin sitten kivasti palaneet olkapäät ja n. 7km kävelyä :)


Keskiviikko illalla menin kaverini kanssa juhlimaan, ja siellä lähtikin vähän meno lapasesta, ja päädyin kotiin vasta joskus puoli viiden aikaan. Kiitos erittäin kultaisen kuskin, ei tarvinnut rasittaa jalkoja toista kertaa samana päivänä. Olisi silti ehdottomasti pitänyt, koska en edes halua ajatella miten paljon kaloreita niistä juotavista tuli. Onneksi tanssin paljon.

Sitten torstaina kun vihdoin heräsin, oli mun sisko tullut meille. Se ja mun äiti oli yhdessä päättäneet varata mulle yo kuvauksen samalle päivälle johonkin parin tunnin päähän. Ei kiva. Kyllä niistä kuvista ihan kivoja tuli kuitenkin, vaikka kaameassa krapulassa siellä olinkin. Illalla sitten parin kaverin kanssa shoppailemaan, ja krapulan häivyttyä mentiin vielä terassille yksille.


Ja sitten tämä päivä. Tänään n tarkoitus mennä baariin, ja ottaa vähän rauhallisemmin kuin tossa keskiviikkona. Tai no, katsoo sitten myöhemmin. Laihdutus kusee todella pahasti, niinkuin tästä alkoholin suurkulutuksesta varmaan huomaa. En tosiaan ole uskaltanut käydä vaa'alla varmaan viikkoon. Olen vain nauttinut kesästä. Mutta kyllä mun nyt täytyy ryhdistäytyä tän laihdutuksen kanssa... ehkä sitten heti lauantaina ;)






Lots of love,

Marissa

1 kommentti:

  1. Niimpä. Samoin ihanainen! <3 Täytyy koittaa nauttia joka hetkestä :)

    VastaaPoista