perjantai 29. huhtikuuta 2011

Kadonnut bloggaaja täällä hei!







Joo, edellisen kerran kirjoitin tänne sunnuntaina, ja silloinkin postaus sisälsi lähinnä vain kuvia New Yorkista. Ja vaikka se kaupunki onkin mun ikuinen rakkaus, ei se kuitenkaan ihan postaukseksi riitä. Mutta joo, olen pahoillani etten ole postaillut useammin.



Yksi lukijakin lähti... täysin ymmärrettävää, mutta silti kurjaa.



Tänä viikonloppuna on vappu, jee! Vappu on joulun lisäksi mun lempi juhla. Työväki ja opiskelijat juhlii, juopottelee ja pukeutuu hassusti. Itse en osaa päättää pupunkorvien ja kruunun väliltä. Viime vappuna olin minni hiiri, hihi.



Juotavat on jo hankittu, ja viinirypäleet myös. Vaatteet on vielä valitsematta, mutta muuten kaikki on jokseenkin valmiina ja tai ainakin päätetty. Aion ostaa ainakin yhden metrilakun, koska se kuuluu siihen juttuun. En kuitenkaan haluan totaalisesti feilata, eli yritän ennen illan juopottelua pitää tiukkaa linjaa... sitten ei tarvitse juodakaan niin paljon.



Koitan parhaani mukaan postailla vähän useammin, jahka nyt saisin vähän taas kiinni tästä laihdutuksesta. Näytän valaalta, ja energia menee päivittäin aika pitkälti siihen että yritän sietää itseäni. Vaikeaa on, mutta en silti ole päätynyt oksentamaan taas vähään aikaan. Jos sen sais nyt kokonaan jätettyä :)



Viettäkää hauska vappu murut!



Lots of love,

Marissa

1 kommentti: