maanantai 18. huhtikuuta 2011

Taking back control



Oli taas aikamoinen kalori viikonloppu. Onneks on maanantai, puhdas pöytä.


Päätin eilen punnituspäivästä huolimatta olla menemättä vaa'alle. Syynä oli lähinnä se, että viikko oli menny tosi hyvin, mutta viikonloppu huonosti. Eli jos tossa alkuviikosta se paino olis pudonnu tarpeeksi, niin se vaaka olis voinu näyttää jotain melko pientä lukua. Ja jos tollasen mättöviikonlopun jälkeen näkee vaa'assa ihan siedettäviä lukuja, niin mulla lähtee motivaatio. Tai sitten siitä syömisestä tulee jotenkin enemmän oikeutettua, jos se ei vaikuta painoon. Ja esim. hese ruoka ei kyllä saa olla oikeutettua milloinkaan. Taidan mennä hese lakkoon (ainakin ensi lauantai yöhön asti, hihi)


Jotenkin aika sekava olo. Olen ollut hereillä vasta vähän yli tunnin, ja olen koko sen ajan juossut pitkin taloa. Siivonnut pöydän, vienyt pyykkejä, purkanut baarilaukun kamat paikoilleen ja järjestänyt eilisen ostosreissun uudet jutut.


Tänään pitäis ehtiä vähän sisustaa, tehdä lihaskuntoa ja tietty yrittää lukea niihin hiton pääsykokeisiin. Aivan, ja pitäis myös mennä kaupungille kaverin kanssa. Pitäis varmaan kävellä kaupunkiin, niin tulis vähän liikuntaa :)

Toivottavasti tää lähtee taas rullaamaan, koska nyt ensi viikonloppunakin on taas sovittuna menoa, ja olis tosiaankin kiva kun ehtis niitä ennen viikolla vähän laihtua. Lupaan käydä vaa'alla... no, viimeistään ensi sunnuntaina ;)



Lots of love,

Marissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti