perjantai 8. huhtikuuta 2011

Sick, sick, sick!



Sori etten ole päivitellyt tätä blogia taas pahemmin. Sain tossa pari päivää sitten jonkun ihme vatsataudin, niin en ole pahemmin miettinyt tota laihdutusta. Oksentelun välissä olen yrittänt syödä milloin mitäkin, mutta aika turhaan. Appelsiinimehua on mennyt enemmän kuin laki sallii, mut en ota siitä mitään stressiä.


Tänään olis ollut yhdet kotibileet kaverin luona jonne olisin todellakin halunnut mennä, mut toi melkeen 39 asteen kuume ei oikeen sovi siihen yhtälöön. Eikä sinäänsä, MTV:ltä tulee sum41 keikka, niin enköhän mä saa pidettyä tylsyyden loitolla. Ja sum41:n jälkeen täält tulee Managementin keikka, wiiii! En muista koska olisin ollut näin innoissani jostain tv ohjelmista, mitä hittoa??


No joo, tulipahan teillekin kerrottua mun tylsästä elämästä. Huomenna (jos olen terve) pitäis nähdä taas sitä jätkää, mutta musta vähän tuntuu et mun pitää perua :( baariinkin lupasin mennä huomenna, mut senkin vois perua, ja parantaa itsensä tän viikonlopun aikana ihan kunnolla. Ja muutenkin baari-illasta kertyy niin paljon kaloreita, että sen vois ihan suosiolla jättää väliin.



Lots of love,

Marissa

4 kommenttia:

  1. Parane pian, jotai ihme vatsatautia on liikkeellä tosi paljon, täälläkin vieraili viikko sitten... :/

    Muista juoda tarpeeks :)

    VastaaPoista
  2. Voi kurjuus, koitahan parannella itsesi ennen kuin lähdet minnekkään baareille heilumaan niin se tauti saattaa mennä sitten jopa kerralla ohi! Inhottavia tuollaiset vatsataudit, onneksi itellä on vissiin niin hyvä vastustuskyky että kuumettakin on vaan korkeintaan 1-2 kertaa vuoteen. Jaksamisia <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Haleja sullekkin paljon muru<3

    VastaaPoista
  4. PARANEMISIA! <3<3

    Yritä juoda paljon ja muista että tartteet kans suoloja! Äläkä mieti kaloreita yhtään, tärkeintä on että paranet. Vammailun aika on myöhemmin <3

    VastaaPoista