tiistai 5. huhtikuuta 2011

The only time you truly fail is when you stop trying



Voi luoja!! Kävin tänään aamulla pitkästä aikaa vaa'alla, ja se näytti jotain niin järkyttävää. Olin lihonnut kilon siitä järkyttävästä luvusta jota en ikinäikinäikinä saa(isi) ylittää. Vaan nytpä olin ylittänyt.


Eli nyt täytyy oikeasti laittaa ihan täysi rähinä päälle tän laihdutuksen kanssa. Ei enää mitään whine-postauksia joistain jätkistä, tai mitään muutakaan angsti paskaa. Nyt mun on pakko alkaa laihtumaan, etten näytä sit yo-juhlissa ihan mursulta. Silloinhan mennään ottamaan kaikkia kuviakin niihin kiitoskortteihin, joita sit lähetetään jokaiselle sukulaiselle ja puolitutulle, joka vaan sinne juhliin eksyi. Ja sitä varten pitää ostaa joku ihana uus mekkokin. Mut mitäs järkeä sellaiseen on rahaa kuluttaa, jos siltikään ei näytä hyvältä?


Eli laihdutusta vaan ja kunnolla sittenkin. Näin aluksi mun on pakko päästä eroon näistä 3 kilosta, ja katsoa sitten uusia tavoitteita sen jälkeen. Sen kolmen kilon jälkeen haluaisin vielä sellaiset 4-7 kiloa pois, mutta en mieti sitä nyt. Keskitän kaiken energiani tohon 3 kiloon kunnes se on kaikki hävinnyt mun kropastani. Sitten katson uudestaan, lupaan.


Ajattelin myös aloittaa jonkun erikois dietin. Miettisin abc:tä, mutta musta tuntuu etten pystyisi mihinkään 200kalorin päiviin ollenkaan. Ajattelin nyt aluksi syödä joku noin 600 kaloria per päivä, ja painottaa syömisiä hedelmiin ja kasviksiin. Lihoista syön muutenkin vain kanaa ja kalaa, mutta ajattelin niitäkin syödä nyt vain kohtuudella, kun niissä on niin paljon kaloreita. Ja hiilareista vaalea leipä, riisi ja pasta on ainakin ihan täysin syömiskiellossa.


Toivottavasti tää nyt lähtee rullaamaan niinkuin toivon, ja näytän kesällä paremmalta kuin tällä hetkellä :)



Lots of love,

Marissa

1 kommentti:

  1. Tsemppiä sullekkin <3 ja ei haittaa yhtään vaikka kysymykset ei liittyiskään laihdutukseen! :)

    VastaaPoista