tiistai 10. elokuuta 2010

There is a hell, believe me i've seen it


Voi helvetti, nyt se koulu sit taas alkoi.
Ei kyllä tullut mitenkään luottavaisempi olo tosta tän päivän koulupäivästä.



Anyways, sain poistettua kuitenkin parit kurssit tästä jaksosta, joten jos nyt vähän löysemmän jakson jaksaisin jopa läpi asti.
En kyl lupaa mitään.
Kirjoitukset osuu kivasti koeviikon kanssa aivan samaan aikaan, en tiedä ketä aivoton yksilö näistäkin asioista päättää, prkl!


Noiden todella stressaavien 2 tunnin jälkeen olin jo todellakin shoppailu terapian tarpeessa. Kouluruokailukin on sit taas palannut järkyttämään mun päivittäistä kalorsaldoa.


Aivan, meillä on myös nyt ihan just myös koulukuvaukset, ja tää tieto sai mulle sellasen pikku ahdistus kohtauksen, et hyvä etten kaatunu vieressäni istuvan pojan päälle kun kuulin tästä.
Siis mun kroppa ei ole valmis mihinkään kuvien ottoon!! Nytkin nousee ahdistus ihan vaan kun ajattelen tota asiaa. No, pitää vaan löytää ne vaatteet, mitkä saa mut näyttämään mahdollisimman hoikalta. Laihalta näyttäminen niissä kuvissa kun on aika mahdotonta näillä tukki jaloilla : /



Tänään on kalorit vaihteeks pysynyt ihan kuosissa, päivän saldo on 775... ja kulutustakin on tullut 100 kalorin edestä :) Eli ihan hyvin meni tänään.
Nyt pitää mennä suihkuun, ja kattoo vaatteet huomiseks, koulussa olis kiva näyttää siedettävältä... ja näen C:nkin taas huomenna pitkästä aikaa :)
_
_
Think thin, and have control over yourself ♥
_
_
_
Love,
Marissa

2 kommenttia:

  1. Koita jaksaa tsempata ton koulun kans!

    On kyl aika vittumaista koeviikon päälle kirjoitukset survoo.=S Toivottavasti ens vuonna ei oo silleen kun on mun vuoro... Mitä sä muuten kirjotat?

    Haleja <3

    VastaaPoista
  2. Hei toi kalorimäärä ei ole edes paha!! :) Tsemei kouluun ja kirjotuksiin! :) Hyvi ne menee♥

    Ja tsemei laihdutukseen kans :)

    VastaaPoista