lauantai 7. marraskuuta 2009

Who was i to think that i could run from the devil?


Joo, eli eilinen oli niin fail...

Ekaa kertaa johonkin yli viikkoon, ja kyllä vituttaakin aika lailla.
Pahoittelen jo nyt mahdollisista kirjoitusvirheistä, sillä kirjoitsn tätä postausta sängystäni.
En ole jaksanut nousta, koska se tarkoittaa vaan lisää ruokaa, ja mun maha sattuu vieläkin eilis-illasta. Kalorit kohosi johonkin 1500, kiitos pipareiden... tai no siis lähinnä vaan sen taaikinan.
SE on vaan niiiin petollista. Joten jos ja kun onnistun tänään vähän (PALJON) paremmin, voin käydä huomenna vaa'alla.

Oikeasti käyn aivan varmasti heti kun olen saanut tämän kirjoitettua vaa'alla, mutta niitä lukuja en ole tänne paljastamassa. Huomenna sitten, hwehee :]


Eilen oli hauskaa, menin koulun jälkeen "jouluostoksille". En tietenkään löytänyt mitään :[
Niin siinä aina käy kun lähtee ihan innoissaan shoppailemaan. Sponttaanisti sit taas löytäis aina vaikka mitä...
No anyway, huomenna on isänpäivä, mitä olette ostaneet isälle, vai oletteko ostaneet mitään?


Sori, en jaksa kirjoittaa enempää, joten vaivun takaisin uneen :]




Love and hunger pangs,
Marissa

10 kommenttia:

  1. Mä en tunne mun isää, joten en luonnollisestikaan oo ostanu sille mitään. Mun äidin miesystävälle taas en jaksa/halua ostaa mitään, vaikka mies tärkee mulle onkin. Mitä oot ite ostanut? :-)
    Tsemppiä tälle päivälle!♥

    VastaaPoista
  2. Mä leivoin iskälle toffesydämiä, se pitää paljon enemmän itsetehdyistä lahjoista kun mistään kaupasta ostetusta. (Ja dooley's iä en ite saa haettua, mut siitäkin se ois pitäny :D)

    VastaaPoista
  3. Mä tiedän jo mitä ostan joululahjoiksi, mut nyt pitkitän sitä viel ainakin ensviikon loppupuolelle, tuntuu hassulta tehdä jouluostoksia kun siihen on vielä kuus ja puol viikkoa. :D

    Puhuttiin äitin kanssa joulusta, sen mielestä on vaan hyvä et on ajoissa, kuitenkin tää aika ennen joulua menee tosi nopeesti kun täytyy siivota ja leipoo, hoitaa työt ja koulu siinä sivussa yms. :----) Meen ensviikon perjantaina ostaa kaikki joululahjat, tosin pariin lahjaan tulee sisälle karkkia/suklaata, ne mä ostan vasta lähempänä joulua.

    VastaaPoista
  4. mä en yhtään vie tiiä mitä isälle ostan/teen ): mutta täytyis tästä nyt äkkiä keksii... voimia sulle :)

    VastaaPoista
  5. Mä en ole päässyt ostamaan mitään joten varmaan kortin vaan annan =)
    Tsemppiä sulle <3

    VastaaPoista
  6. Hih kiitos itekki tykkään tästä hupparista <: Piparitaikina on ihan Ä L Y T T Ö M Ä N hyvää! Sitä vois syödä miten paljon vaan, toinen on pullataikina mut se rupee turvottaa iha hirveesti :P No en oikee pipareista tiiä ku äitiki oli ostanu 7 isoo laatikollista pipareita nii ei se varmaa ainakaa lisää tarvii :D Mut pitää jotain halpaa ja käytännöllistä koittaa metsästää joulumarkkinoilta. Paitsi se on just se kun lähtee varta vasten jotain ostelee nii ikinä ei sit mitään löydä ja sitte ku menee huvikseen kattelee ilman rahaa nii ois vaikka miten kivaa paitaa,housuu,kenkää ja laukkuja ;D Mut ei se yks lipsahdus niin kohtalokasta oo että eiköhän se jo parin päivän sisään painoki putoo normaaliks sulla! :) Sori kirjotin hirmu sekavasti taas.

    VastaaPoista
  7. Moikka :) Itellä meni eilinen aika hyvin, paitsi koulus tietysti PERKELE tehtii taas kaikkee herkku leivoksia yms, sit pidettii meille kahvit ja syötiin niitä... :l Yh. En oo isälle ostanu mitään, kakun aattelin tehä jos hänen luonaan käyn silleen pitempään istumassa kun aateltiin mennä mummin luona käymään niin en sit tiiä. ÄÄÄ et usko kuule eilen leivoin isäpuolelle synttärikakun/isänpäiväkakun ja siihen upotin 2 levyy suklaata... :| Tänään sitä sitten pitäs syyäkki jo... UAH.. En selviä :<

    VastaaPoista
  8. true >;
    ja toi piparitaikina oikeesti on petollist, sen syömist ei pysty jättää vähään, vaiks ois eka ajatellu et vaa 'maistaa' sitä, vaan sitä syöki sit nii paljo et maha tulee kipeeks ;<< tai näin ainaki mun osalt :-D koitan oottaa pikkujouluihin ennen ku syön mitää pipareit tai sitä taikinaa ;)
    toivottavasti tänään on menny paremmi sul, tsemi<3

    VastaaPoista
  9. ei liittynyt siihen, se vaan kysy että voinko olla.. sil varmaa oli vaa ikävä (:

    VastaaPoista
  10. Joo se on kyl ihan totta :)
    Tsemppii myös sinne :>

    VastaaPoista