tiistai 3. marraskuuta 2009

"Pour me a heavy dose of atmosphere"


Owl city - Vanilla twilight <3




Vittu meidän vaaka, OIKEASTI!


mä en kestä. Tajusin tänään, et mun vaakaan ei voi luottaa. Se vaihtaa sitä lukua riippuen siitä, missä kulmassa sen päällä seisoo. Siis jos taivuttaa kroppaansa sen päällä eteenpäin, se näyttää jotaan 3 KILOA enemmän, kuin jos kallistaa taaksepäin. Et voi kun vitun loistavaa.





Eli mulla ei ole mitään tietoa mitä painan just nyt. Kävin viimeksi Chloen vaa'alla, joka on testattu toimivaksi, ja et se näyttää oikein. Siitä siis tuli toi 58 kiloa, mut en tiedä nyt ollenkaan jos se on muuttunut siitä. Ja epätietoisuus on kaikkein pahinta.





Okei, päätin tänään aamulla, että aijon syödä tänään muroja <33>






Lots of love, and stay strong,
Marissa <3


_
edit: 22.10
YKSI kuppi muroja on mahdottomuus. Vajaa puoli pakettia kumosin niitä muroja kuivana naamaan. Kalorit nousi 900. Vittu mikä possu. No, huomenna paremmin. PAKKO!

7 kommenttia:

  1. Ite syön muroja joka aamu enkä niistä kyl luovu ;D Ei jassa aamusi mitään leipää ruveta väsäilee.. raskasta. :p Joo meilläki on ärsyttävä vaaka ( meillä on 2 vaakaa ) ja toinen niistä, siis just se ärsyttävä näyttää yleensä kilon vähemmän kun toinen... :D Haluisin aina mitata vaan sillä vaa'alla niin ois hyvä mieli ku ois paino tippunu mut ei anna ylpeys periks, huijausta. :s ;P

    VastaaPoista
  2. Tykkään pitkistä postauksista, eli ei mitään hätää :D Mahtavaa kuinka määrätietoinen ja päättäväinen oot! Ja vautsi kuinka paljon oot jo saanu laihdutettuu! :)
    Ja kiitos hyvistä neuvoista! :)

    VastaaPoista
  3. hih kiitos ! mutta ky llä siinä on sitten paineet siitä että jos se lakkaakin laskemasta :X
    <3

    VastaaPoista
  4. murot ovat pahasta o.O tai niitä ei voi ikinä syödä vähän, aina liikaa !

    VastaaPoista
  5. Hei kiva jos mun blogi jotain miellyttää ;D Sullakin kiva blogi! :) Ja hei seisot siinä vaa'alla suorassa nii eiköhän se suht oikeita lukemia näytä! :) Kiva kun joku muukin on alottanu laihuttamisen suunnillee samasta painosta mun kanssa! :D Joo olin ihan että mitä ihmettä kun paino oli samassa pysyny raxin reissun jälkeen, mutta tsemiä ssullekki hirveesti!

    VastaaPoista
  6. Kiitti. (:

    Toi mun vaaka makso vaan 3 euroa, koska en ostanut sitä kaupasta vaan se oli kirppislöytö. ;D

    VastaaPoista
  7. pakko vaan sanoa että blogisi on täydellinen!

    VastaaPoista