maanantai 9. marraskuuta 2009

Ciao mi amici! ;)


En tiedä mistä toikin nyt tuli... En oikeasti osaa italiaa, älkää pelästykö ;)


En postannut koko viikonloppuna. Siitä johtuu melko nolo asenne nyt : /

Viikonloppu oli suuuri FAIL. Tänään on kuitenkin mennyt paremmin, thank god! Paino on jossain taivaissa, ja mun on pakko päästä takaisin 57.5 perjantaihin mennessä, koska sillon pitäis mennä juhlimaan. Ja lauantaina on muita velvoitteita jotka vaatii liikaa syömistä. Eli kusessa ollaan. Ainoa mahdollinen ratkaisu on päästä perjantaihin mennessä takaisin tohon 57.5, ja sit viikonloppuna yrittää ihan super kovaa, et kalorit ei nousis pilviin.


Koulussa on huomenna talonpäivä. Yhyy, inhoan! Katson aina aiempana iltana mitä koulussa on seuraavana päivänä ruokana, ja mitä tostakin nyt ottaa selvää! Talonpäivä! Tosi kiva joo -.-'


Ai niin, poistin sen sivupalkin kalorilaskuri jutun. Se vaan sai mut jotenkin niin paniikkiin, kun en pysynytkään siinä mukana. Poistin koko jutun, ja toivon että tää nyt lähtis tästä taas :)


Huomenna näen taas Poikaa. En ole maininnut hänestä täällä pitkään aikaan mitään, suurimmaksi osaksi, koska paljon ei ole sillä rintamalla tapahtunut. Kauheaa, mun blogi alkaa kuullostamaan joka päivä huolestuttavasti enemmän Väinö linnan tuntemattomalta sotilaalta :O

Paniikki ;)


Eipä mulla tainnut olla mitään muuta erikoista, aika tylsä "sori-että-feilasin-mutta-uusi-elämä-alkoi-nyt" -postaus. Aivan, tämän päivän kalorit 660, eli yksi suoritettu päivä liusää. jeejee :)





Lots of love, and stay strong,
Marissa <3

4 kommenttia:

  1. No mutta entä jos paketissa sitten onkin joku miesten hajuvesi? ;P
    Meilläkin koulussa on 'ruokaa talon tapaan' Eli ei voi tietää mitä kaloripommeja siellä sitten tarjoillaan..
    Tsemppiä, pystyt varmasti pudottaa tarpeeksi painoa perjantaihin! :)

    VastaaPoista
  2. Sinulle on tunnustus blogissani! :)

    VastaaPoista
  3. Hah voi sua ;D Saa aina noi sun jutut jotenki hymyilyttää mitä höpötät tääl =D Itellä isänpäivä oli aika fail, mutta asia korjattu taas. :) Milles tasolle ootte jo päässy sen herra who :s kanssa? ;)

    VastaaPoista
  4. Söpöä höpöttelyä. (=

    Leivokset ja suklaat sais hävitä maanpäältä !

    Mikä on talonpäivä ?

    VastaaPoista