lauantai 8. elokuuta 2009

Fuck the fatness, feel the fitness <3


Okei, viimeisin postaus oli aika... no, meni siellä Madonnan keikalla aika huonosti näin syömisten ja juomisten kannalta. Että näin. Mutta tänään toivottavasti paremmin sitten :)

Vanhemmat on lähdössä tänään mökille, ja ne on tulossa sieltä vasta huomenna. Ihana, et saan olla täällä ihan rauhassa vaihteeksi. Tai en kyllä tule olemaan tänään pajon kotona, kun pitää nähdä ensin kaveria kaupungilla, ja sieltä sit vähän juomaan jotaan toisen kaverin kanssa. Sit illalla hoipertelen kotiin. Että en tule kauheasti nauttimaan tästä tyhjästä talosta ennen kuin yöllä nukkuessani ;)


Mutta keikka oli kyllä tosi hyvä :) Sieltä sitten siskon luo yöksi, ja sieltä vasta joskus kuudeksi eilen kotiin. No, mutta tänään pitää vielä ehtiä käymään kaupassa, koska vanhemmat jätti mulle sitä varten rahaa. Pitäis vaan keksiä, että mitä sieltä sitten ostaa, ettei olis mitään (liian) kaloripitoista.


Kauppalista tällä hetkellä:

-Coca cola zeroa
-Apetit pakaste keitto
-Näkkileipää
-Sitruuna vihreää teetä

Mitä muuta sitä ihminen elääkseen tarvitsee? ;D



Lots of love,

Marissa.

8 kommenttia:

  1. Tänään meidän molempien on vaan pakko pärjätä paremmin, sillä itselläni ei ainakaan huonommin voi oikeastaan mennä, mutta positiivisena sentään että olin laihtunut eilistä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsemeistä. :> Hyyyy leseitä? :D Siitähän tulee ihme sekasotku mömmöjuttu? :E Itelläkin ois tänään vähän tarkotuksena juhlistaa "kesän lopettajaisii" ;>

    VastaaPoista
  3. jee saat olla yksin kotona.. hmm meillä on vieraita >.<

    jaksamisia <33

    VastaaPoista
  4. Syvällistä... hmm kukaan ei oo vielä sanonut noin ! Otan sen kohteliaisuutena. (?) :)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa että kuuluu hyvää siulle :> Hmm saako tota kasvissose keittoo kaupasta sillai valmiina? Vai teetkö sen ite? Eihän se omasta kokemuksesta vaikeeta oo itekkään tehä Hotelli- ravintola alalla kun oon.. :D Pongasin blogistas noita "ihania osotteita" pitää niitä selailla ny ;))

    VastaaPoista
  6. Ps. Aivan oikee asenne Fuck the fatness feel the fitness!! :P

    VastaaPoista
  7. Jep. Suunnitelma ois aika jees. Pitäis vaa saada vanhemmat ostamaan mulle niitä oikeita ruokia joita mä voin syyä. : D Sit ois kaikki aika ok. Koska jós tulee ahmimiskohtaus nii vois litkiä vaikka jotain cola zeroa jolloin vahinkoa ei ois tapahtunu yms. Ja säännöllinen ruokailu auttaa paljon muutenkin. : )

    tsemppiä sullekin <3

    VastaaPoista
  8. Ja myöhän onnistutaan! Perkule. Tahdon voimalla, itellä onki jo aika vahva tunne tästä päivästä et hyvin menee. :) Onhan noi ihan kivat mut sais ostaa jotkut hienommat korut vaa noihi :>

    VastaaPoista