maanantai 16. toukokuuta 2011

Sekalaisia selityksiä

En voinut olla kirjautumatta sisään. Oli pakko tulla lukemaan, et miten kaikilla menee. Kommentointi takkuaa silti edelleen. En vain tiedä mitä minun pitäisi ihmisille (teille) sanoa. Joten päädyin sitten itse vääntämään postausta, että saan edes jotain itsestäni ilmoitettua.


Olin risteilyllä viikonloppuna. Ahdistusta oli yllättävän vähän ilmassa, mikä on muutenkin ollut havaittavissa lähiaikoina. Toi on oikeasti niin mukavaa, koska oon niin tottunut siihen että aina päivällisaikaan, iltapalalla ja nukkumaan mentäessä ahdistaa, ja ihan helvetisti ahdistaakin.


Buffettiin ei onneks laivalla menty, kun kellään ei ollut varaa. Se olis jo mennyt mun sietokyvyn yli. Join kyllä alkoholia ihan kiitettävästi, ja seuraava päivä meni kahvilan leivän ja suklaan siivittämänä. Saatoin myös päätyä sormet kurkkuun laivalla ollessani... Vähän ehkä tuli huono omatunto, mutta en antanut sen pahemmin haitata.


Tänään vietän päivän leppoisasti kotona, ja koitan lukea tuleviin pääsykokeisiin. Paniikkia on ilmassa, mutta toivottavasti selviän siitä ilman ahmintaa. Tällä viikolla on myös tarkoitus ottaa suunta kohti pääkaupunki seutua, ja viikonloppuna olis tarkoitus mennä kavereiden kanssa baariin. Ja jos energiaa riittää, niin äidin kanssa ollaan suunniteltu vähän jotain sisustamista, niin voishan sen kanssa käydä tässä alkuviikosta jotain kauppoja läpi.


En nyt oikein osaa selittää tämän hetkistä tilannettani. Ainakaan laihdutuksen suhteen. Onhan se koko ajan mielessä, mutta koitan olla ottamatta siitä mitään paineita. Jos kaverit ehdottaa jotain kahvittelua tai leffailtaa tai baareilua, niin en halua enää joutua kieltäytymään vain siksi, että pelkään sen nostavan päivän kalorisaldoa. En silti halua lihoa. Eli vähän sekavaa, mutta koitan nyt vaan ottaa päivä kerrallaan, ja olla tyytyväinen. Ei tää mun elämä nyt niin paskaa ole kuin miltä se välillä itselle tuntuu.




Lots of love,
Marissa


PS. Sori et ei oo kuvaa! :(

4 kommenttia:

  1. Kiitos niin paljon ihana <3 just tollaset kommentit auttaa jaksamaan :) ihanaa että yrität ottaa päivän kerrallaan, se on tosi tärkeetä! Tosi paljon voimia<3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että pystyt myös nauttimaan elämästä. Mun tilanne on aika samanlainen. Ruoka, laihduttaminen ja kalorit kyllä pyörivät päässä, mutta eivät estä lähtemästä esimerkiksi juhlimaan.

    Kiitos ihanasta kommentista, voimia sullekin!

    VastaaPoista
  3. ihana blogi sulla hei, sait uuden lukijan :)
    saa toki tsekata munkin blogin...

    Stay Strong, NanaX<3

    VastaaPoista
  4. niinpä, toivon et pääsen sisään. :) toivottavasti sunki pääsykoe menee hyvin. :)

    VastaaPoista