torstai 10. kesäkuuta 2010

Epäonnistuja!!

Otsikko kertoo *huokaus :(


Kalorit jossain 900, josta puolet tuli lakuista.
Tosi viisasta sit mennä syömään jotain tollasta, mistä ei ole mun kropalle mitään hyötyä, ja joka vaan kerää nesteitä ja muuttuu rasvaksi. Huomaa kyllä, että on onnistumisia takana, koska toi luku tuntuu ihan ylitsepääsemättömän suurelta. Joku viikko sitten ei olis tuntunut yhtään missään, olisin luultavasti ollut jopa tyytyväinen. Vaan enpä todellakaan nyt ole tyytyväinen! Olo on -jälleen kerran- ihan semi turvonnut, ja ällöttää, kun tietää, ettei huominenkaan tule mitenkään upeasti menemään.


Lähden siis huomenna aikaisin aamulla sinne siskon luo, ja seuraavaa postausta saatte te ihanuudet odottaa maanantaihin asti. Silloin luultavasti luvassa sellaista ripittäytymistä tulevasta viikolopusta ( ja sen syönneistä), et varautukaa vaan : /


Ihanaa, et teillä muilla menee hienosti, vaikka mä podenkin täällä kateutta. Tuntuu et olisin pettänyt itseni lisäksi teidätkin. No joo, mut siis pysykää lujina tänä viikonloppuna,

TSEMPPIÄ! :))


Meen nyt kattoo Rachel Zoea, se ohjelma on niiiin mun tän hetken suosikki ;D





Lots of love,
Marissa xo

2 kommenttia:

  1. Kulta 900 on puolet siitä mitä ihmiset yleensä ahtaa itseensä lihomatta, joten älä huoli liikaa. Et sinä tuosta liho, päinvastoin, se saattaa antaa vauhtia aineenvaihdunnallesi.

    Tsemppiä ihana ♥

    VastaaPoista
  2. i know...;< ja mm toivottavasti sul meni tänää hyvi, mul ei.. taaskaan:( onnistuiskohan ens viikko n.500kcal/pv?;> hehee:---)

    VastaaPoista