maanantai 22. helmikuuta 2010

Its not the end of the world now darling

Joo, eli kotiuduin joku tunti sitten meidän koulun wanhojen risteilyltä. Lähdettiin sinne siis lauantaina, ja jatkoin siitä sitten vielä sunnuntaina kaverin luo. Ja tuntuu että pahin krapula-mättö olis takana päin.



Okei, eli siis jos syömisen ja juomisen tuomia helvetillisiä kalorimääriä ei oteta huomioon, niin oli ihan sairaan hauska matka. Näin laivalla paria vanhaakin "tuttavaa" mut onneks ei tullu tehtyä mitään tyhmää.
Laivareissu ei siis tuhonnut mun seurustelusuhdetta, ja hyvä niin. Enkä ollut edes mun kavereista se, jolta lähti homma kaikkein pahimmin lapasesta, että siitäkin oon tosi tyytyväinen. Voi kun olis aina näin hauskaa oikeasti. En nyt oikeen sit tiedä, et mitä voisin tästä matkasta vielä kertoo...

Aivan, TODELLA huonoa kuvamateriaalia tuli yllättävän paljon, ja eilen saikin jo hävetä silmät päästään muutamalle aivan hirveälle otokselle. Sitä on kännissä aina yhtä edustava -.-' huoh


Mutta joo, tänään on todellakin vähän rauhottua, ja yrittää saada rutiineista ja laihdutuksesta taas kiinni. Tämäkään päivä ei ole mennyt niin super hyvin, mutta huomenna sitten taas ihan täysillä. Sain muuten matkan aikana tietää, että yksi tuttavani on jo pidempään sairastanut anoreksiaa. Kyllähän kyseinen henkilö onkin ihan sairaan laiha, mutta en jotenkin koskaan ole ajattellut asiaa, tai varsinkaan yhdistänyt siutä häneen. Tollanen on vaan niin shokeeraavaa : /


Mitäs te puuhailitte viikonloppuna?
Tänään tulee tv:stä van helsing ja täydelliset naiset samaan aikaan. Kertokaa mulle kumman mä katon ;]

Love,
Marissa <3

4 kommenttia:

  1. mm. itse katsoin ainakin täydelliset (auttaa varmaan paljon :D )
    Kiva, että oli hauskaa siellä risteilyllä :)
    Meille ykkösille ei vielä mitään tollasta ole luvassa.
    Tsemiä, kyllä tää laihdutus alkaa sulla taas rullaamaan! <3

    VastaaPoista
  2. Amh risteilylle itsekkin haluisin! :< No ehkäpä keväällä sitten.

    Hahaa eikös ne kuvat kerro sen että on ollu hauskaa, tai AINAKIN kova känni? ;'D Sehän se on tarkoituskin, ainakin miusta ois.

    Joo ei ollu huolta su-ma poikakaverin luona et sortuisin, sairastuin nimittäin YLLÄRI YLLÄRI mahatautiin sopivasti.. :D Ei hirveemmin tehnyt mitään mättöö mieli.

    VastaaPoista
  3. Hyvä että oli hauskaa risteilyllä :) Itse lähden wanhojen risteilylle huomenna.. saa nähdä missä kunnossa olen kun pääsen takaisin suomeen.

    ja viikonloppuna join. ja paljon.. ja risteilyllä juon.. ja paljon. Eli poden varmaan tämänkin viikon tappo-krapulaa ;)

    Onnea laihduttamiseen! :)

    VastaaPoista
  4. Joo, ehkä teekin vie nälän... pitää kokeilla joskus :)

    Kiva että oli hauskaa risteilyllä, itelläni tuo luvassa vasta vuoden päästä :)

    VastaaPoista