tiistai 11. toukokuuta 2010

11052010

Tänään oli huomattavasti parempi päivä kuin eilen. Syömiset meni tänäänkin perseelleen ( siis oikeasti, johonkin about peruskulutukseen mennään), mutta olen paaaljon paremmalla tuulella kuin eilen :)


Olin kaverin kanssa tänään kaupungilla, käytiin kaupassa, kahvilla ja ostamassa karkkia. Tietysti on vähän morkkis, mut ei mikään niin suuri kuin mikä se voisi olla. Tai mikä sen pitäisi olla :S Hauskaa oli kuitenkin ;)


Olen niin innoissani kesästä, olen tehnyt suunnitelmia tänään, ja notkunut puoli päivää h&m:n nettikaupassa katselemassa kaikkia ihania vaatteita. Jostain syystä ei iske morkkis vieläkään, vaikka tiedän, että joudun ostamaan itselleni saman kokoisia vaatteita täksi kesäksi kuin viime kesäksikin.... No okei, nyt ehkä pikkasen alkoi ärsyttämään...


Huomenna ajattelin mennä koulun jälkeen vähän kiertämään vaatekauppoja, eli etsimään motivaatiota ja samalla nauttimaan annoksen kamalaa pukukoppi-reversethinspoa :)
Toivottavasti huomenna on hyvä päivä, myös ruoan suhteen... sillä viikonloppuna on taas juhlat tiedossa, joten pitäis saada itsekuri siihen mennessä takaisin.



Hyvää tiistaita kaikille, ootte tärkeitä :)




Lots of love,
Marissa xo

1 kommentti:

  1. Sä löydät itsekurin kun päätät löytää sen! Iteki löysin sen taas uudelleen ja sen näkee kalorisaldossa. Tänään 520kcal :D

    Koita pärjäillä♥

    VastaaPoista