torstai 8. syyskuuta 2011

You guys are great support... way better than any bra.

Kiitos ihanista kommenteista edelliseen postaukseen. Tuli tosi iloinen olo, ootte parhaita! :D

Sori oikeasti että kirjoitan paljon harvemmin nykyään, jotenkin ei vaan ole niin paljon "raportoitavaa". Huomenna vaihtuu kaupunki, jejee! Ihanaa päästä vähän tuulettumaan. Muut ihmiset rentoutuu maalla, mutta kyllä mun mielestä kaupungilla olo on paljon rennompaa. Taisin nyt kesänä olla kaksi kertaa mökillä... yhteensä ehkä viisi päivää? En ole ihan varma.


Ainoa ikävä puoli tulevassa viikonlopussani tulee olemaan liikunnan puute. Olen nyt tällä viikolla käynyt useampaankin otteeseen lenkillä, ja kyllä tulee erittäin laiska olo jos ei mene. Tämä on mulle jotain ihan uutta, koska olen ikäni ollut pahin sohvaperuna jonka tiedän. En vain saa itseäni ulos talosta tai irti koneesta. Tämä viikko on kuitenkin ollut poikkeus, sillä se kaverin kanssa kuntoilu on oikeasti tosi hauskaa ja toinen motivoi koko ajan. Syömiset ovat vuorostaan menneet erittäin vaihtelevasti, sekä hyviä että huonoja päiviä on ollut.


Nyt viikonloppu tulee menemään myös syömisten osalta huonosti, sillä en osaa siinä porukassa katsoa syömisiäni ollenkaan. Olen siis menossa muutaman kaverin luo Helsinkiin. Ja siellä ollessa ei rasvaa, viiniä tai karkkeja säästellä. Eli voi olla että tulen maanantaina takaisin hieman lihavampana. Vittu. No, täytyy jatkaa tätä hyvin alkanutta lenkkeilyä ensi viikollakin, että lähtee mahdollinen lisäpaino äkkiä pois.


Pitäisi pakata mutta en jaksa. Tapani mukaan varmaan huomenna lappaan aamulla kaksin käsin vaatteita laukkuun, ja huomaan perillä että mukaan on tullut viidet housut eikä yhtäkään paitaa. Ei olisi ensimmäinen kerta.


Hyvää viikonloppua kaikille, antakaa itsellenne lupa pitää hauskaa :)



Lots of love,

Marissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti