maanantai 10. tammikuuta 2011

I wanna be thin when i meet the first warm winds of summer


Anteeksi että en ole postaillut taas melkein viikkoon. Koko viime viikko oli aikamoista ruokajuhlaa, enkä sitten viitsinyt tulla tänne pitkästyttämään teitä mun feilauksillani. Mitä ideaa siinä sitten on? Painan pääni puskaan ja toivon ettei ketään huomaa, että palaan kouluun 1,5 kiloa lihavampana kuin millaisena joululomalle lähdin. Hyi hitto. Onneksi juttelin kaverini kanssa, ja sekin on líhonnut jouluna. Et ehkä se on sitten ihan normaalia. Ihan sama mulle onko tää normaalia, mutta ällöttävää tää ainakin on. se on varma.


Koulun kanssa menee nykyään yhtä mallikaasti kuin laihdutuksenkin, hehe. Molemmissa tsemppasin tänään. Sen takia mä varmaan päädyinkin just tänään tänne taas kirjoittamaan. Kun kalorit pysyi mallissaan. Vielä kun sais tän kropan takaisin "aloitusruutuun", niin vois jatkaa siitä eteenpäin. Aloitusruudulla en muuten missään nimessä tarkoita sitä läski painoa joka olin ennen kun aloin laihduttaa. Sen painoinen en todellakaan halua olla.


Mutta siis, olisin enemmän kuin iloinen jos saisin ton 1,5 kilon nyt mahdollisimman nopeasti pois häiritsemästä mua, että voisin jatkaa muiden murheideni kanssa painimista. Tein jopa itselleni tyypillisesti listan kaikista niistä asioista, joita täytyy saada tehtyä tän kevään aikana. Kaikki ne asiat, joiden eteen täytyy olla valmis tekemään lujasti töitä. Asioita, joiden saavuttaminen vaatii paljon aikaa ja uhrauksia. Koulu, kroppa, työ, muutto ja ihmissuhteet tulee pitämään mut ihan hemmetin kiireisinä tänä kevään.

Toivottavasti tän myötä syömiseen kuluva aika häviää olemattomiin, kun rajallinen aika on annettava tärekämmille hommille ;)



Lots of love,
Marissa

1 kommentti:

  1. Kyllä se syömisiin kuluva aika häviää, kun vaan keskität ajatukset johonkin tärkeämpään ja pidät ittes menos koko ajan... et koko ajan on jotai tekemistä :D sillee se ihan unohtuu...

    En oo käyttäny tonalineja... mut alko kiinnostaa et auttaiskohan ne. Kerro jos ostat, et miten toimii ja näi :)

    VastaaPoista