keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Tunnoton

Sori etten ole oikein osannut taas postailla tai kommentoida. Olo on jotenkin outo, tyhjä. Vaikka en siis sitä fyysisesti olekaan. Ajatus ei vaan jotenkin kulje, olo on kuin olisin joku ulkopuolinen, ja seurasisin omia zombimaisia liikkeitäni sivusta ivallisesti hymyillen. Huoh... en osaa paremmin kuvailla... tosi outo olo kuitenkin, niinkuin ei pystyisi oikeasti vaikuttamaan siihen mitä itse tekee.


En tajua että jouluaatto on parin päivän päästä. Tiedän jo nyt että joulu tulee menemään perseelleen. Tällä hetkellä en tiedä kumpi olisi tärkeämpi tavoite: se että en ahmisi, vai se, etten ahmimisen jälkeen päätyisi taas oksentamaan. Olen saanut siitä itselleni taas ikävän pikku ongelman. Sen takia ei varmaan toi painokaan ole noussut, vaikka olen syönyt ihan järkyttäviä määriä. Tai no, en kyllä yli peruskulutuksen, mutta liikaa silti.


En malta odottaa uuteen vuoteen, koska toisin kuin jouluna, siihen ei liity minkäänlaisia syömisiä vaan enemminkin juomisia :) jee jee, jos sais vähän nollattua päätä, ettei tää outo tunnoton olo jatkuis enää pidempään. Haluaisin nyt jo oikeasti tuntea jotain, vaikka ahdistusta, kunhan edes jotain.



Lots of love,
Marissa

3 kommenttia:

  1. Mullakin välillä on tommoinen ärsyttävän tyhjä, tunnoton, mitään sanomaton olo. Semmoinen, että on olemassa, mutta ei kuitenkaan. Toivon mukaan toi menee sulla sit pian ohi ♥

    Ja mäkin kyllä oottelen uuttavuotta enemmän kuin joulua. Silloin on paljon helpompi olla syömättä. Mut voimia ja tsemppiä jouluaattoon ♥

    VastaaPoista
  2. Ei kannata ottaa liian suurta painetta tästä bloggaamisesta/kommentoinnista. Mulle se tuo toisinaan jopa suurempaa ahdistusta, kun joutuu ns. väkisin laihduttamaan, vaikka muuten olisikin ihan ok olo. Tiiätkö mitä tarkotan?

    Siks mä esimerkiksi silloin joskus sanoin sulle, että älä hätäile kuvapostauksen kanssa jne. Varsinkin ne, jotka on just löytänyt tän sh-blogien ihmeellisen maailman on aivan liian villeinä juuri kyseisistä postauksista. Useimmilla tää 'vaihe' menee ohi, mutta niin valitettavaa kun se onkin, edelleen me samat naamat täällä pyöritään :/ sad, but true!

    No, anyway, oot mun ajatuksissa.<3333 Yeitetään nyt kaikki nauttia joulusta ja sen tuomista herkuista. Ei sillä oo vitunkaan väliä, mitä sä syöt joulun ja uudenvuoden välillä, vaan uudenvuoden ja joulun! :DDD

    VastaaPoista
  3. Voi sua, koita nyt rentoutua kun vihdoin on pitkä loma! :) Mäki odotan uuttavuotta tosi paljon, sillon saa juoda pään tyhjäksi kaikista murheista,ihanaa.
    Hyvä että tykkäät lukea mun juttuja mun "normaali elämästä". Harmi ettet voi viettää äitis kanssa aikaa, koska musta se on tosi ihanaa :) Haleja ja hyvää joulua jos ei kommentoida ennen joulua! ♥

    VastaaPoista