perjantai 10. joulukuuta 2010

Good to be back! :)

JEE!! Kone toimii, ainakin jotenkin. Väillä. Mutta se on parempi kuin ettei toimis ollenkaan, tai että tarvis kirjoitella kirjastosta.

Koskakohan viimeksi kirjoitin? Kuitenkin, olin viime viikonloppuna toisella paikkakunnalla. Sen visiitin tuloksia (ja lihoamisia) olen yrittänyt kuluneen viikon aikana saada kuosiin. Painoa on kai tippunut jonkun verran, ainakaan en ole enää yhtä turvoksissa kuin esim. maanantaina.

Tämä viikko on kulunut aikalailla kaikkeen muuhun kuin ruoasta murehtimiseen. Olen toki laskenut kaloreita niinkuin aina, mutta kalorit on pyörinyt siinä 800-900 kalorissa, eli en ole pitänyt mitään erityisen tiukkaa linjaa, mut en nyt varsinaisesti ole feilannutkaan.

Mulla on nyt tämä joulukalenteri kuva juttu vähän jäänyt, kun en ole koneellekaan päässyt. Mutta kuvia pyydettiin ainakin jutuista joita rakastan, ja etsisin niitä netistä, kun en ole saanut tähän helvetin koneeseen mitään kuviakaan siirrettyä :(
Tässä on jotain rakastamiani asioita, melko abstrakteja, koska en saanut omalta kameralta mitään...

Kissoja


Naurua


Ystäviä


Kynsilakkoja ja kahvia


Söpöjä poikia

en jaksanut etsiä enempää kuvia haha. Huomenna ajattelin esitellä vakio ruokiani, ruokia joita syön vähintään joka toinen päivä :)
Muita kuvaus kohteita saa mielellään ehdottaa.
Lots of love,
Marissa

3 kommenttia:

  1. Niin on! Ite en uskaltais pitää noin paljon kaikkea kiinni puhelimes, eihän sitä vois laittaa edes taskuun! :D
    Jep, pitää vaan toivoa että sieltä vapautuis paikka, ja jos ei niin meen hätävarana johonkin muuhun lukioon siksi aikaa kunnes/jos paikka toisesta vapautuu :)

    VastaaPoista
  2. Kissoja, mau ♥rakastan :)

    Sulla on menny tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Kiva, että koneesi toimii taas (---: !
    Haleja ♥

    VastaaPoista