keskiviikko 8. joulukuuta 2010

quick update! :)

kone on edelleen paskana. Kirjoitan tätä vaihteeksi taas kirjastosta, joten ahdistusta riittää. Pahoittelen etten ole pystynyt lukemaan teidän blogeja yms yms.

Viikonloppu meni todella huonosti, ja alkuviikko on mennyt kiitettävästi. Paino oli noussut sunnuntai aamulla kilon viimeviikosta, enkä ole ollenkaan tyytyväinen. Oli se ihan odotettavissa kuitenkin ton viime viikonlopun jälkeen. Tää viikko on todella kiireinen, koulua ja kaikkia juhlia sitten taas viikonloppuna. Olen yrittänyt pitää kalorit vähintään alle tuhannen. Ja ihan hyvin toi on onnistunut, mut tuntuu vaan et noin korkeilla kalorimäärillä ei tää paino kyllä tule todellakaamn tippumaan : / tiedä sitten


Saan toivottavasti netin toimimaan ennen viikonloppua, mutta en voi todellakaan luvata mitään. Kiitos ettette ole kadonneet minnekään, ja kiva jos te edelleen jaksatte tätä lukea. On ollut ihan hirveää, kun ei ole päässyt tänne vuodattamaan tuneitaan, jas musta oikeasti tuntuu siltä, että mulla olis teitä ihan kauhea ikävä. Kai mun sitten vaan täytyy myöntää, että teistä kaikista on tullut mulle ihan helvetin tärkeitä.


Love, Marissa


Anteeks jos on kirjoitusvirheitä :(

3 kommenttia:

  1. Eihän sille mitään voi, jos et pääse koneelle, täällä me vielä ollaan. :) Säkin oot tärkee!!

    VastaaPoista
  2. Mullakin ikävä sun postauksia :) täällä ollaan ja olet ihana!<3

    VastaaPoista
  3. ♥ haleja kulta, me odotetaaan kyllä (:

    VastaaPoista