torstai 20. syyskuuta 2012

I would sell my sorry soul if I could have it all



 
 
Kaikki sanat osuu niin kohdalleen että melkein pelottaa. My life is a play...
 
Anteeksi, että eilisen postaus jäi välistä. Olen sen verran kipeä, etten saanut tehtyä oikein mitään kirjoittamisen arvoista. Kaloreista sen verran, että tiistaina niitä kertyi 790, ihan hyvin mun mielestä. Eilisestä niitä tuli puolestaan 830. Ja vaikka toi ero noiden kahden päivän välillä on oikeasti tosi pieni, tunnen silti huonoa omaatuntoa siitä, että kalorit meni yli 800. Se kuullostaa jotenkin niin suurelta.

Tiedän kuitenkin, että viikoloppuna kalorit nousee, koska menen baariin ainakin lauantaina. Koitan silti taas juoda mahdollisimman vähän. Vaikka ei otettaisi alkoholin kaloreitakaan huomioon, niin en silti haluaisi juoda kauheasti, koska olen tullut siihen lopputulokseen, että käyn baarissa ja juon alkoholia ihan liikaa. En nyt sanoisi todellakaan olevani mikään alkoholisti, mutta kyllä mun mielestä mun täytyy pystyä pitämään hauskaa vähemmälläkin juomisella. Joten alkoholi minimiin, ja tanssimista sitäkin enemmän :)

Aivan, ja nyt mun jymyuutinen: Mä löysin eilen illalla mun vaa'an! Se oli jonkun kauhean tavara pinon alla vaatehuoneessa, ei mitään tietoa miksi. Mutta siis, kuten lupasin, hyppäsin siihen heti tänä aamuna, ja painoa oli -2kg siitä mitä kuvittelin sen olevan! Jee, oon niin iloinen tosta, vaikka en siis ole lähelläkään sitä painoa mitä mun pitäisi olla, on kiva tietää että suunta on edes oikea.

Ja mun on pitänyt kysyä täällä, että kayttääkö ketään teistä jotain detox tuotteita? Kun mä juon päivittäin detox teetä ja sellaista jotain detox juotavaa, ja mietin että onkohan niistä oikeasti mitään hyötyä? Se tee nyt vaan on ihan taivaallista, mutta jos siitä detox juotavasta ei oikeasti ole mitään hyötyä, niin vähän turhaan mä sitä sitten litkin pitkin päivää. Mutta joo, arvostaisin kovasti mielipiteitänne (tai faktojanne) asiasta.

Anyways, hyvää torstaita kaikille teille ihanille lukijoille! Ei tosiaan kaduta pätkääkään tää mun blogimaailmaan aka. kotiin paluu. Vähän hävettää, että alunperin edes häivyin.


Love,
Marissa

3 kommenttia:

  1. Toi on niin ihana tunne, kun menee vaa'alle ja se näyttääkin vähemmän kuin luuli. Oon niin iloinen sun puolesta :--)

    Oon itsekin ollut vähän m.i.a viimeset pari kuukautta, mutta yritän palailla sun sanoja lainaten "kotiin". Mulla on oikeasti syykin sille, mutta en enää sitä henkilöllisyyteni paljastumisen pelossa tarkemmin selittele blogissani :--)

    Ainiin, ja itse en oo ikinä uskaltanut kokeilla mitään detox-juttuja, että haluaisin kans kuulla onko niistä oikeesti hyötyä o;

    Haleja,

    Emily ♥

    VastaaPoista
  2. mua kans kiinnostais noi detox tuotteet, kannattaako niihin laittaa rahoja?

    Sun blogi muistuttikin, että pitäis varmaan ostaa itellekin vaaka.... Ja Ihan tosi hyvin sulla menee!!! Mä syön kipeenä tollasia kivoja 700-800 kalorin annoksia.... olen kuvottava I know.

    VastaaPoista
  3. tarviitte apuu..mun kaveri on tuossa tilassa ja tappaisin itteni jos se siitä vielä laihtuu..

    VastaaPoista