lauantai 15. syyskuuta 2012

Hey there, remember me?

Niin.
Bloggerin mukaan edellisestä postauksestani on 3kk. Tuntuu tosi paljon pidemmältä ajalta, sillä luulin olleeni jo vähintään puoli vuotta poissa. Olin lopettanut mielessäni tämän blogin ylläpitämisen. En ollut enää palaamassa tänne, tähän vinoon ja vääristyneeseen maailmaan.

Mutta toisin vain kävi.
Ahdistuin entistä pahemmin noin viikko sitten, kun päätin harmittomasti hypätä vaa'alle piiiitkän tauon jälkeen. Se oli vedetty esiin keskelle olohuonetta (mistäkö minä tiedän minkä takia) ja ajattelin että "no katsonpa huvikseni". Olisi pitänyt tietenkin tajuta, että mun taustallani se ei ole mikään huvittava pikku testi/havainto. Painoin enemmän kuin oletin, aivan liikaa. Enemmän kuin silloin kun aloitin reilu kolme vuotta sitten laihduttamaan. Ja se tieto sattui aika helvetisti.

Olen sen jälkeen ollut varuillani ja totaalisen ihmeissäni. Mitä oikein tapahtui? Tuntuu kuin viimeinen puoli vuotta olisi ollut jotain sairasta unta, jonka aikana tapahtuneet asiat olivat kaikki osa jonkunlaista sekavaa painajaista.

Tällä hetkellä pääni on täynnä kysymyksiä, suurimpana "Miksi annoin tämän tapahtua?"

Mutta nyt on tapahduttava muutos.


I'm Back Bitches!

Love,
Marissa

1 kommentti:

  1. en tiiä voisko sanoo et ihanaa ku oot takasin jos ahdistus oli osa syynä siihen, mutta muuten ihana taas kuulla sun elämästä! :) hahah, ihana toi I'm back bitches :d

    VastaaPoista