sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Everybody's got a dark side. Can you love mine?


 
En pidä kyseisestä laulajasta, mutta tää biisi ja sen sanat osuu ja uppoaa.

No huh huh mikä viikonloppu. Kalorit tosiaan aika pilvissä niinkuin epäilinkin, perjantaina tuli 1700 kaloria ja eilisestä kertyi jotain 1800. Noi on molemmat vähän ylöspäin pyöristettyjä, mutta siis ihan järkyttäviä lukemia joka tapauksessa. Alkoholilla on tietysti taas sormensa pelissä, ja se nosti noita lukuja tosi ikävästi.

Mutta mennyt on mennyttä, ja tänään tuli taas palautettua ryhtiliike. Ainakin keskiviikkoon asti on mentävä taas hyvin, ja kalorien tulee pysyä mieluusti siinä alle 800. Jos kalorit menee alle tai vähän yli, niin ei se maailmaa kaada. Täytyy vaan pysyä kaukana kaikista herkuista, mikä on myönnettäköön aika vaikeaa, kun on taas se aika kuukaudesta.

Unohdin aamulla käydä puntarilla, vaikka sunnuntai onkin, ja silloin mä sitä painoa yleensä tapaan tarkastaa. On toisaalta varmaan ihan hyvä, että tänään jäi toi punnitus välistä, koska eilen tuli tosiaan syötyä ja juotua ihan liikaa. Parempi vaan etten sitten masennu, jos vaaka näyttää jotain kamalaa. Enkä tarkoita tällä, että yrittäisin elää jossain pilvilinnoissa, mutta en halua ajautua johonkin mättöämiseen vain sen takia, että vaaka näyttää turvotuksen takia liikaa. Siispä menen vaa'alle joskus alkuviikosta, huomenna tai tiistaina.

Olen miettinyt parin päivän ajan, että pitäisikö mun avautua näistä syömis jutuista mun toiselle parhaalle kaverille? Mulla on kaksi todella hyvää ystävää, joista toinen tietää tästä syömisvammailusta kaiken. Hän on ainoa ihminen ketä tästä tietää, ja hänellä itselläänkin oli blogi tossa pari vuotta sitten.

Tämä toinen sitten taas ei tiedä tästä mitään. Toisaalta en haluaisi kertoa tästä ellei mun ole pakko, koska en ole tosiaan mitenkään alipainoinen ja haluaisin ajatella että pahimmat sekoiluni ruoan kanssa (paastoamiset ja oksentelu) on takanapäin. Toisaalta haluaisin että hän tietäisi, koska en haluaisi valehdella hänelle tästä asiasta, ja tunnen välillä ahdistuvani hänen selittäessään jostain uusista dieteistä tai muusta vastaavasta, koska oma suhtautumiseni näihin asioihin ei todellakaan ole se tervein mahdollinen.

Siinä teille vähän avautumista, anteeksi jos oli vähän päätön ja sekava postaus, pienessä krapulassa en kykene parempaan. Hyvää sunnuntain jatkoa teille, toivottavasti kaikilla oli hauska viikonloppu :)


Love,
Marissa

1 kommentti:

  1. Mitäpä kuuluu neitiseni? Täällä odotellaan jo uutta kirjoitusta.
    Tsemppihalit, toivottavasti siellä on kuitenkin aurinkoista♥

    VastaaPoista