tiistai 8. marraskuuta 2011

Back in business!





Moii vaan kaikki murut!! :D Tuliko ikävä? Mulla ainakin tuli.


Venäjällä oliu aika karua, ja syömisiin en kiinnittänyt siellä huomiota juuri ollenkaan. Laskin kyllä joka päivä kalorit, mutta kyllä ne aina nousi sinne tuhannen paremmalle puolelle. Siksi vähän ihmettelinkin, kun vaaka näytti tänä aamuna -1,5 kiloa sinne lähtö painosta. Mutta siis parempi näin, ja oikeastaan sen takia uskalsin tulla tännekin taas kirjoittelemaan.


Nyt marraskuussa on mun mielestä laitettava jo täysi rähinä päälle, mikäli siis on jotain suunnitelmia laihtua pikkujoulu seasonkiin tai olla laihempi sitten jouluaattona ja uutena vuotena. Vaikka talvisin voikin piilottaa itsensä toppatakkien ja suurten neuleiden sisään, niin noista juhlista tulee kyllä mulle aina kauheat ulkonäkö ja vaate kriisit.


Eli, tarkoitus on laihduttaa nyt joku kolme kiloa tässä kuussa, joka on mun mielestä erittäin mahdollinen ja saavutettavissa oleva tavoite, ottaen huomioon, että tässäkin kuussa mulla on jo nyt yhdet juhlat joka viikonlopulle D: Eli alkoholia menee taas luultavasti enemmän kuin saisi, joten viikonpäivät on sitten vastavuoroisesti pysyttävä lujana.


I have a good feeling about this.

And im so glad to be back.



Stay strong beauties,

Marissa

4 kommenttia:

  1. Heiiiii mikä iloinen yllätys että olet täällä taas kirjoittelemassa!♥ juuri pari päivää sitten kävin ihmettelemässä että eihän ole mennyt kirjoituksia ohi...saisiko jonkun erikoispostauksen Venäjästä, vai tuleeko aihe jo korvistakin ulos??;)(varmastikin ystäväsi ovat udelleet vaikka millä mitalla jo kaikkea). Onnea painonpudotuksesta muuten, hienoa! Tsemppiä tälle kuulle, -3kg ei ole yhtään mahdotonta;)

    Paino on tippunut jonkin verran, vähän päälle pari kiloa (en tiedä mistä sitten on lähtenyt). Hankalaa arvioida kun en tiedä tarkalleen mitä oli alkuun. Ehkä uskallan huomenna aamulla tarkistaa asian ja laittaa ihan esille. (Luulen tosin, että jokin ikävä totuus iskee saman tien kun syön jotain huomenna)

    Sinulle kuitenkin halauksia sylikaupalla, tervetuloa takaisin vielä kerran!♥

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla susta jotain :) <3

    VastaaPoista
  3. Outoa, vastahan sinä lähdit, mutta toisaalta siitä on kyllä piiiitkä aika! Ehkä viikottaiset vaakakäynnit eivät ole tarpeen? Eikö olisi parempi käydä kerran, kaksi kuussa?

    Paljon voimia sinulle ja kiva kuulla sinusta vihdoin :))

    VastaaPoista