perjantai 18. marraskuuta 2011

Cheers to the freaking weekend

Eli, pääsin tosiaan siihen uuteen työpaikkaan. Ja ei ole oikeasti todellista miten se vie ihan kaikki energian. Iltaisin unelmoin ysiltä nukkumaan menemisestä, mutta jotenkin se silti aina jää, ja päädyn sänkyyn joskus puolilta öin. Eli siis pienoinen univelka onkin jo ehtinyt kertyä tämän viikon aikana. Tänään on kuitenkin pysynyt kalorit sen verran matalana, eli tossa 700 paikkeilla, että voisi mennä vähän kaverien kanssa käymään baarissa "yksillä tai pareilla ihan pikaisesti". Eli luultavasti menee taas yön pikkutunneille ennen kuin pääsen nukkumaan.

Siitä uudesta työstä vielä. Se on siis telemyyntiä, ehkä inhottavin duuni mitä maa päällään kantaa. Kaikkihan vihaa puhelinmyyjiä, minä mukaan lukien. On siis hieman vaikeaa tehdä hommaa, ja yrittää saada asiakas innostumaan, kun ei itseäkään tosiaan kiinnosta. Jostain kumman syystä rahakaan ei vaan motivoi tarpeeksi. Katsotaan kuinka pitkään kestän siellä ennen kuin sekoan lopullisesti, haha.

Ilmoittelen varmaan huomenna tai sunnuntaina miten viikonloppuni vietin. Olen muuten oikeasti pahoillani siitä, että postauksia ei nyt ole tullut niin usein, mutta en oikeasti vaan jaksa enää pitkän työpäivän jälkeen istua koneen ääressä, kun sitä se työkin vaan on.

Viettäkää hauska viikonloppu! :D


Lots of love,
Marissa

Ps. Sori ettei oo kuvaa :(

2 kommenttia:

  1. Puhelinmyynti on perseestä :D Ite kestin siinä hommassa vaan päivän, se oli jotenkin niin henkisestikin raskasta (+jouduin myymään jotain vitun tietokonelehtee) :D Musta on hienoo, että oot jo viikon jaksanu, se on oikeesti aika suoritus! :)

    VastaaPoista
  2. mä olin ite puhelinmyynnissä kolmisen viikkoo, otin loparit koska mut ois siirretty provikkapalkalle.. 480e/kk kyllä houkuttelee... :) missäpäin oot puhelinmyyjänä?

    VastaaPoista