lauantai 28. huhtikuuta 2012

This could really be a good life



Uusi banneri. Itse tykkään oikein kovasti, koska alkoi ahdistaa se aiempi. Kun tulosta ei tule toivottuun tahtiin, niin ulkoapäin tuleva painostus ei pahemmin kyllä auta mua.

Eilinen meni yllättävän hyvin kalorien osalta, ottaen huomioon että menin kuitenkin illalla baariin. Join tosi vähän, niin ei tullut mitään krapula syömistä sitten tänä aamuna. Jeejee. Motivaatiota on taas jonkun verran enemmän kuin aiemmin, ja se on kyllä erittäin tervettullutta.

Näin eilen myös sitä jätkää mistä puhuin aiemmassa postauksessa. Yritän vieläkin olla toivomatta liikoja, mutta en tiedä miten hyvin se multa onnistuu. Näen sitä uudelleen tänään, että että...

Miten musta tuntuu että olen nykyään tosi huono näiden postausten kanssa? Tai että ei ole oikeen mitään sanottavaa ikinä. Miettisin että voisin tehdä jonkun erikois postauksen, että tulisi vähän vaihtelua näihin mun asia köyhiin postauksiin. Että jos on ideoita, niin ei muuta kun kommenttiboksi laulamaan :D

Ihana tällainen hyvä fiilis välillä. Jännittää tää päivä, kaikkea jännää luvassa. Saatan ilmoittaa näistä tämän päivän tapahtumista joskus myöhemmin, ellen sitten pelkää liikaa paljastavani henkilöllisyyteni siinä samalla. Mutta ketä mut nyt tunnistaisi? Haha. Ahdistuskin huutaa ihanasti poissaolollaan. Taitaa olla hyvä päivä tulossa :)


Lots of love and sunshine,
Marissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti