maanantai 23. huhtikuuta 2012

Something good can work


No viikonloppuna tuli taas sekoiltua oikeen olan takaa. Miten se on niin, että elän viikonloppuisin niin täysillä, etten sitten viikolla enää jaksa. Viikoloppuna tuntuu jaksavan vaikka mitä, nähdä ihmisiä, juhlia, kuntoilla, mätötä, tarkkailla syömistä, viettää leffa iltaa... ja osa tapahtumista on jäänyt jonnekin mielen mustaan aukkoon, mistä en niitä enää saa kaivettua takaisin. All in all, a good weekend :)

Haluaisin tähän väliin kiittää kaikkia niitä ihania ihmisiä, jotka jaksaa mun postauksiin kommentoida. En vaan oikeen tiedä miten niihin kuuluu vastata. Kysynkin siis, että haluatteko mun vastaavan omaan blogiini siihen samaiseen postaukseen johon te olette kommenttinne jättäneet, vai vastaanko teidän blogiinne? Mulle on aivan sama, eli kumpi vaan teitä miellyttää enemmän :)

Toivon niin että tästä viikosta tulisi onnistunut. Eilinen meni taas pitkästä aikaa hyvin, tuli urheiltua ja syötyä silleen sopivasti. Eli kyllä tämäkin päivä tulee onnistumaan. Tulin kyllä viikonloppuna jokseenkin kipeäksi, niin en tiedä menenkö tänään salille vai en. Täytyy katsoa millainen on fiilis tossa parin tunnin päästä.


Jotenkin ei juttu nyt luista, ajattelin kuitenkin tulla ilmoittamaan vähän kuulumisiani. Aivan, ja ilmoittakaa siitä kommenteihin vastaamisesta, kiitos!


Lots of love,
Marissa

3 kommenttia:

  1. Vaikken oo tänne kauheesti kommentoinutkaan, niin musta ainakin on kivempi saada vastaus kommentteihin omaan blogiin. :)

    VastaaPoista
  2. http://i-hate-that-i-hate-myself.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Joo oma blogi on kivempi =) ite harrastan että laitan vähän molempiin, omaan blogiin lyhesti, toiseen blogiin sitten vähän pidemmin, ja muutakin henkilökohtaisempaan (jos näin voi blogimaailmassa sanoa). Rakastan tota viimestä kuvaa <3

    VastaaPoista