tiistai 20. maaliskuuta 2012

All I ever wanted was the world



Pelkkää laihdutusta koko postaus. It's been way too long, and i need to get back in the losing zone.
_
Olen lihonnut puoli kiloa. Anteeksi nyt vaan, mutta mitä helvettiä? Okei, olin viikonloppuna juomassa, ja siitähän se tietty johtuu, mutta en silti oikeen ymmärrä tätä. Nyt on vaan pakko petrata, pakko laihtua, pakko pakko pakko...
_
Olen tällä hetkellä valtavan innoissani kaikista mahdoillisista pillereista. Okei, selvennän hiukan; lisäravinteista, mahdollisista laihdutus pillereistä, ja vähän kaikesta mahdollisesta. Tällä hetkellä syön päivittäin vitamiini tabletteja, kromi tabletteja, kalanmaksaöljy tabletteja, sekä laksoja, rasvanpolttajia ja kofeiini tabletteja silloin kun niille on tarvetta. Aijon mennä torstaina kaupungille ostamaan lisäksi vielä jotain kynsiä vahventavaa ravintolisää ainakin... täytyy katsoa jos satun keksimään jotain muitakin tabletteja joita voisin tarvita :)
_
Olen itseasiassa kipeä tällä hetkellä, eli salilla käynti on tauolla siihen asti kun paranen. Lihaskuntoa on kuitenkin jo tänään tullut tehtyä, ja katson jos jaksan lähteä vaikka vaan kävelylenkille tässä jossain vaiheessa. Väsyttää vaan ihan järkyttävän paljon.
_
Parasta motivaatiota antaa tällä hetkellä toi ulkona lämpenevä ilma ja sulava lumi. Panee miettimään, että miltä sitä oikeen haluaa kesällä näyttää, kun vaatteet ei enää peitäkään alleen niin paljon kuin talvella.
_
Lots of love,
Marissa

4 kommenttia:

  1. Moro, Blogistani löytyy sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista
  2. Mä kans ihan intona napsin aina kaikenlaisia tabuja! Ne on vaan aika kalliita =/

    Kyllä se alkoholin keräämä neste sieltä kropasta lähtee!
    Tsemppiä <3

    VastaaPoista
  3. Voi muru, miksi välillä pitää olla niin hukassa? Nyt kartat käteen ja takaisin reitille, eikö niin? Ja olet ihan oikeassa, ei pitäisi ottaa ylimääräistä stressiä turhaan. Lets keep it cool. Ihanaa viikonloppua ja viikonloppuhalauksia sinulle, toivottavasti siitä tulee rentouttava ja hyvä♥

    VastaaPoista
  4. Mitäs rasvanpolttotabletteja suosittelet? Ootko tilannut kyseiset netistä ?
    Anteeksi, oli pakko tulla kysymään ...

    VastaaPoista