torstai 10. helmikuuta 2011

Calm down, and keep smiling


HUOMENNA ÄIDINKIELEN TEKSTITAIDON YO KIRJOITUKSET! D:


Oi kyllä, paniikki on ihan täysillä päällä. Miten mä selviän? Ei mitään käryä...

Mutta joo, palaan tänne luultavasti huomenna kertomaan miten meni. Sitten lauantaina ei mitään postausta olekaan luvassa, koska lauantaina aion pitää hauskaa, eli menee kalorit päin persettä. Tänään ja huomenna täytyykin sit mennä suht hyvin, että pysyy tavoitteet silti näköpiirissä.


Otin osaa Bellan blogissa käyvään laihdutuskisaan/ haasteeseen, käykääpäs tekin ilmoittautumassa! Saadaan sitten oikein suuri porukka mukaan, haha. Mulla olis tarkoituksena saada 3 kiloa pudotettua tossa kisan aikana. Saa nähdä miten käyn, toivon todella että onnistun :)


Ja vielä siitä eilisestä stylish blogger- palkinnosta, unohdin tosiaan liittää ne 5 faktaa itsestäni. Luulin että niitä piti olla seitsemän, mutta pääsempähän nopeammin takaisin äidinkielen opiskeluun kun niitä onkin vaan viisi, hih.

1. Viehätän aivan vääränlaisia miehiä. Yhtä aiokaista lukuun ottamatta _kaikki_ entiset poikaystäväni ja säätöni ovat joko käyttäneet tai myyneet huumeita.

2. Olen erittäin pelokas, ja pelkään todella monia asioita, kuten hämähäkkejä, neuloja (siis niitä ruiskuja), pellejä, marionettinukkeja, posliininukkeja, rasvaa... lista on loputon

3. Haluaisin jatko-opinto paikan ulkomailta, tai ainakin jostain toisesta kaupungista. I just want to get out of here : S

4. Olen todella huono tekemään päätöksiä, ihan sama kuinka pieniä tai suuria. Tämä aiheuttaa minulle ihan järjettömät määrät stressiä, kun pienetkin asiat pitää käydä mielessä läpi miljoona kertaa.

5. Mielestäni tatuoinnit on ihan törkeen upeita, ja haluaisin itsekin sellaisen. Ongelmia tuottaa kohta 2, eli neulojen pelko, sekä kohta 4, eli päätösten teko. En pystyisi kuitenkaan päättämään minkälaisen tatuoinnin haluaisin, ja jahkailisin päätöstäni varmaan vielä vuosia tatuoinnin ottamisen jälkeenkin.

+BONUS en voisi elää ilman vanilija jäätelöä ja fitness muroja. Ja toisaalta, voisin varmaan elää pelkästään niillä :D



Noi nyt saatto olla vähän tollasia, mutta paremman puutteessa ne saa kelvata. Huomiseen, stay strong beauties!



Love,

Marissa

5 kommenttia:

  1. Hihi :) Olishan se kiva saada tonne iso porukka.

    VastaaPoista
  2. ahahah nauroin tota ekaa kohtaa!:-D tosiaa aika uskomatont et ne kaikki o ollu huumeiden kans tekemisis, niinku joskus sillo puhuttii....:D no wonder ur feeling like smoking weed yourself hah;)))

    VastaaPoista
  3. joo vissiin pitiki olla seittemän faktaa mut en ite keksiny ko viis D:

    VastaaPoista
  4. Liityin tuohon haasteeseen, ehkä se motivoisi pitkästä aikaa oikein kunnolla. Kiitos mainitsemisesta, en olisi tiennytkään tuosta muuten!
    Minustakin olisi hienoa päästä opiskelemaan ulkomaille, todellakin out of here.

    Voimia ja haleja ♥

    VastaaPoista
  5. Jep, hyvin rasittavaa :D Joo tavoite ylittyi hieman, eli kalorit oli jtn lähemmäs 500 kcal tänään, mutta ei sen yli :))

    VastaaPoista